Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Manager in Wonderland - Inspiratie voor managers in 64 principes

Manager in Wonderland van Bart Stofberg is een vrolijke en lichtvoetige verzameling effectieve en productieve ideeën in verwarrende tijden. In dit blog vertelt hij over zijn boek.

Bart Stofberg | 21 december 2021

De wereld verandert ingrijpend en snel. Dat stelt nieuwe eisen aan organisaties én aan managers. Het stelt eisen aan de producten en diensten en aan de dienstverlening, en dus aan organisaties, maar het stelt vooral eisen aan het gedrag binnen die organisaties, en dus aan managers. 

Een ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken naar nieuw land, maar uit het zien met andere ogen. (Marcel Proust)

Op die manier is Manager in Wonderland een ontdekkingsreis. Soms onderstreept het wat je toch al zag, soms is het een blikwisseling: je kijkt naar hetzelfde met andere ogen, zodat je het anders ziet, zodat je andere oplossingen ziet.

Manager in Wonderland bevat precies 64 ideeën, net zoveel als er velden zijn op een schaakbord. Laten we eerlijk zijn, management lijkt op schaken. Het is leuk, het is spannend en alles wat je doet, doe je met het einddoel voor ogen. Onze wereld is complex. Met de principes in dit boek kun je die complexiteit doorzien, en dat helpt bij het nadenken over je volgende zet.

Ik wens je veel leesplezier en veel schaakplezier!

Over Bart Stofberg
Bart Stofberg is zelfstandig strategisch adviseur en organisatieveranderaar bij Out of the rabbit hole, met speciale aandacht voor digitale transformatie. Bart is een zeer gewaardeerd visionair en trusted advisor voor veel organisaties. Hij schrijft zoals hij praat: bevlogen, kritisch, lichtvoetig en altijd constructief. Hij gelooft in het goede van de mens en van de mens die samenwerkt … op basis van vertrouwen.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden