Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Mindful en Miljonair - Een titel die triggert

Mindful & Miljonair. Een titel die triggert. Precies zoals Steffy Roos Du Maine het heeft bedoeld. Want wie verwacht er nu dat een ‘spiriwiri’ persoon miljonair is? Of draai het eens om: bij een miljonair denken we vaak aan een hardwerkende man. Niet aan een gedreven én spirituele vrouw.  

Mylene Bouwman | 18 oktober 2021 | 1-2 minuten leestijd

Mindful & Miljonair heeft een mooie combinatie van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit en aan de andere kant heel praktische businesstips. Nu draait het wel grotendeels om de spirituele kant van Steffy Roos Du Maines leven, maar het is niet het enige wat van belang is in dit boek. Er wordt iedere keer weer gedacht aan: wat kun je hiermee in je business en hoe kun je praktisch aan de slag? Daarnaast heeft de auteur een mooi verhaal over haar eigen business en haar spirituele, maar ook zakelijke reis als miljonair. Je leest alles over hoe mindful leven haar bedrijf verbetert.

Enorm scala aan tools

Dit boek is ideaal voor mensen die nog nieuw zijn met het spirituele, maar die zichzelf hierin wel meer willen ontwikkelen. Steffy neemt je mee in allerlei tools rondom mindful leven. Denk aan yoga, mediteren, manifesteren, maar ook truffelceremonies en dergelijke. Zo zit er voor iedereen wel iets bij om mee te beginnen.

Mooi voorbeeld

Naar mijn mening is Steffy Roos Du Maine een mooi voorbeeld voor andere vrouwelijke ondernemers. Je hoeft niet te ‘pushen’ of jezelf te vergelijken met anderen op Instagram. Het draait vooral om naar binnen keren, jezelf opzoeken en vanuit verbinding met jezelf jouw succes tegemoet gaan. Hierbij is het vooral fijn dat Steffy je allerlei tools aanreikt. Zo ben je bijvoorbeeld niet verplicht om uren te mediteren, als jij hier niet gelukkig van wordt. Met dit boek wordt spiritualiteit behapbaar en minder zweverig.

Oftewel: Mindful & Miljonair is een goed boek voor iedere ambitieuze vrouw die meer uit haar bedrijf wil halen én openstaat voor meer spiritualiteit in haar leven.

Over Mylene Bouwman

Mylène Bouwman is online rechterhand op het gebied van social media en het schrijven van blogs. Van advies tot het volledig uitbesteden van je online kanalen.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden