Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

365 vragen - om je collega, je klant of jezelf uit te dagen

Normaal gesproken een boekrecensie, maar nu voor de verandering eens een scheurboekrecensie. Een soort van scheurkalender, alleen dan zonder data erin.

Sebastiaan van der Valk | 28 januari 2016

En dat is handig, want dan kan je hem dus elke dag van het jaar aanschaffen en gebruiken! Een nadeel, je kan hem niet eenvoudig ophangen of neerzetten en daardoor blijft hij dus liggen en valt hij minder goed op. Dit scheurboek is bedoeld ter inspiratie en wil je, zoals de achterkant beschrijft, aanzetten tot verbetering. Om een beeld te geven hierbij drie voorbeelden: - Hoeveel nieuwe ideeën heb je gisteren met jouw collega’s gedeeld? - Wat ga jij vandaag bereiken waardoor je vanavond met voldoening op de dag terugkijkt? - Voor welk werk zou je betalen om het te mogen doen? Wat, naast het niet kunnen ophangen, gelijk opvalt aan het scheurboek is dat elke bladzijde bestaat uit een vraag. Geen afwisseling met bijvoorbeeld een quote, korte opdracht of een tekening van het een of het ander. Dat had voor meer variatie gezorgd. De vraag vind ik daar en tegen zeker prikkelend en inspirerend, maar mijns inziens is er meer uit een dergelijk scheurboek te halen.

Over Sebastiaan van der Valk

Sebastiaan van der Valk is zelfstandig coach en oprichter van 'Bureau voor Ontwikkeling & Groei'. Zijn passie is om individuen en teams te helpen bij het vinden en formuleren van antwoorden op drie kernvragen: (1)Wie ben ik? / Wie zijn wij? (2) Wat wil ik? / Wat willen wij? (3) Hoe kom ik daar? / Hoe komen wij daar? Hierdoor leid je zeer waarschijnlijk een succesvoller, prettiger en gelukkiger (werk)leven! Gedrevendoorpassie.nl is één van zijn laatste initiatieven.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden