Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Get a Grip - ‘Doe er je voordeel mee!’

The times, they are a-changin… Dat zong Bob Dylan al vóór de digitale revolutie. Nog nooit in de menselijke geschiedenis voltrekken veranderingen op elk gebied zich in zo’n rap tempo als nu.

Judith Niekel-Sjoerds | 12 april 2022 | 1-3 minuten leestijd

Op korte termijn wacht ons een exponentiële groei (dus met giga sprongen), die ons leven en werken enorm gaat veranderen, zo waarschuwt Mira Huypens ons in haar boek Get a grip. Als je je daar niet veel bij kunt voorstellen, maar óók als je, zoals ik, denkt goed op de hoogte te zijn, dan is het gratis webinar dat je via het boek gratis kunt bekijken een echte eyeopener.

Toekomstproof

Ben je nu redelijk happy in je baan of juist niet, verwacht je reorganisaties, nieuwe taakeisen of wil je meer uit je baan – en je leven – halen? Dan biedt Get a grip je alle professionele handvatten die je nodig hebt om hiermee aan de gang te gaan en jezelf ‘toekomstproof’ te helpen maken. Want je moet wel zélf aan de gang natuurlijk.

Je gaat in het boek praktisch, en goed ondersteund met voorbeelden en duidelijke uitleg, (weer) positieve grip krijgen op respectievelijk je veerkracht, je leven, je werk en je toekomst. Dit doe je door open en nieuwsgierig je krachten, gedragsvoorkeuren en futureskills in vier heldere stappen te (h)erkennen. De tools zijn duidelijk uitgelegd, met een fijne website waar je via handige QR-codes in het boek moeiteloos naar toe surft om relevante formulieren te downloaden. Een aantal tools en uitgangspunten zijn vooral gebaseerd op de positieve psychologie en op een bijzonder laagdrempelige manier geïntegreerd. 

Maar wat dit boek echt uniek maakt is de vertaalslag die gemaakt wordt vanuit de wetenschappelijke polyvagaaltheorie naar een werkomgeving waarin je excelleert mét een gevoel van vervulling.

Doorgewinterd

De auteur is zelf een doorgewinterde Belgische loopbaancoach en expert op ‘werk- en leefvoldoening’. De af en toe specifieke Vlaamse woorden en uitdrukkingen geven extra charme aan het boek. Mira schroomt niet om haar eigen, menselijke ervaringen met je te delen, zodat jij ook kunt gaan floreren.

Kriebelt het bij je op werk- en privégebied, maakt de toekomst je onzeker? Lees dan dit boek en doe er je voordeel mee! Als bonus tref je in het boek ook specifieke adviezen voor chefs en CEOs. Misschien kun je het boek eens laten rondslingeren op je afdeling?

Over Judith Niekel-Sjoerds

Judith Niekel-Sjoerds, MA MSc, is levenslooppsychologe, coach bij JNS Coaching en freelance Online Psychologe bij OpenUp. Haar missie is om mensen te helpen lichter te leven, werken, leren en slapen vanuit de positieve psychologie en ACT met behulp van incompany workshops en e-learnings. Zij heeft een column in een lokale krant over zaken waar je in vast kunt lopen en hoe je daarmee omgaat.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden