Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Het metaverse - ‘Interessant en waardevol’

In het boek ‘Het metaverse - En de revolutie die het gaat veroorzaken’ geeft Matthew Ball een uitgebreid en objectief beeld van wat de Metaverse precies is en hoe deze in de toekomst onze manier van leven zal veranderen. 

Koen Wijbrands | 4 januari 2023 | 1-2 minuten leestijd

Ik volg de blogs van Matthew Ball al een tijdje en ook in dit boek benadrukt hij dat we nog maar net aan het begin staan van de geleidelijke evolutie naar de Metaverse. Hoewel ik nog steeds enigszins sceptisch ben over de Metaverse heeft het boek mij overtuigd dat het veel meer is dan alleen een verbeterde versie van Second Life met klunzige headsets.

Eye-opener

In het boek gaat Ball met name in op de manier waarop de Metaverse verschillende industrieën, zoals onderwijs, fitness, werk, dating, entertainment, enzovoort, zal beïnvloeden en hoe de technologieën die nodig zijn om de Metaverse te bouwen, deze veranderingen zullen faciliteren. Bovendien benadrukt Ball in het boek dat er nog steeds zaken zijn die opgelost moeten worden, zoals beleid en technologie, voordat we de Metaverse kunnen bereiken. Dit vond ik echt een eye-opener.

Nuttig

In samenvatting is Het metaverse - En de revolutie die het gaat veroorzaken een zeer interessant en waardevol boek om te lezen. Ik vond het boek zowel leuk als informatief en  ik zou het zeker aanbevelen aan anderen die geïnteresseerd zijn in de toekomst van de Metaverse en de uitdagingen en kansen die daarmee gepaard gaan. Ik wil hierbij de kanttekening plaatsen dat Ball in het boek wel erg veel ingaat op details en het soms wat langdradig aanvoelt. Maar al met al is het een nuttig boek voor degenen die werken aan de uitdagingen en kansen die voor ons liggen. Ball heeft me geïnspireerd om op een andere manier naar deze verandering te kijken.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden