Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Eat that frog

Eat that frog door Brian Tracy is wereldwijd een bestseller. Maar liefst meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren, dat is ongehoord veel voor een managementboek.

Fred Rutgers | 9 februari 2017 | 2-3 minuten leestijd

Tracy is één van ‘s werelds bekendste en succesvolste productiviteits- en effectiviteits-goeroes. Vecht jij ook iedere dag met het gevoel dat er altijd meer werk op je ligt te wachten dan dat jij uren in een dag hebt? Doe je zo hard je best om je hoofd boven water te houden dat je geen tijd voor jezelf en je familie meer hebt, laat staan voor de leuke dingen in het leven? Slik dan meteen je eerste kikker en koop dit boek. Beter nog, slik er gelijk nog een en lees het ook. Je zult dan lezen dat kikkers dingen zijn die je moet doen, wilt doen of zou moeten doen. Hoe zwaarder en belangrijker de taak, hoe dikker en smeriger de kikker. Aan jou de keus welke kikker je het eerst slikt. Tracy helpt je met dit boek om zelfs van de smerigste kikker een hapje te maken waar je enorm van kunt genieten als je hem op hebt.

Het fijnste aan dit boek is dat Tracy je ook leert welke kikker je wel en niet moet eten. Sommige kikkers zijn gewoon niet de moeite waard om gegeten te worden. Andere kikkers kun je veel beter door een ander laten eten, en sommige kikker moet je gewoon helemaal geen aandacht geven, die gaan dan gewoon na verloop van tijd in een andere vijver zitten kwaken.

Stop jij jouw kennis, ervaring, energie, tijd en geld wel in de juiste zaken? Als je het gevoel hebt dat je telkens weer tijd te kort komt, dat je keihard werkt, maar dat het lijkt alsof je tegen de bierkaai vecht, dan zul je tijdens het lezen van dit boek leren dat het anders moet en heel veel slimmer kan. Als je al je energie steekt in het doorslikken van kikkervisjes, ben je de hele dag aan het slikken tot je er je buik vol van hebt. Kies je kikkers zorgvuldig. En hoe groot, glibberig en vies die belangrijkste kikker ook is, stop niet met eten voordat hij helemaal op is. Je zult er een enorme kick van krijgen en enorm trots zijn op wat je hebt gedaan. En als je de juiste kikker hebt gekozen zul je zien dat je ook met grote kikkersprongen dichter bij je doelen komt.

Tracy leert je in dit boek op een hele slimmer en effectieve manier ontdekken hoe je jouw belangrijkste doelen kunt kiezen, hoe je de juiste prioriteiten kunt stellen en hoe je de grootst denkbare positieve impact op je leven kunt realiseren door zonder morren je dagelijkse portie kikkers te eten. Stop met luisteren naar gekwaak van andere effectiviteitsgoeroes, koop en lees dit boek en begin vandaag nog met het eten van je grootste kikkers.

Over Fred Rutgers

Fred Rutgers, Retailexpert en trendwatcher, helpt ondernemers en hun medewerkers om weer plezier te krijgen in hun werk en meer rendement en groei te realiseren. Dat doet hij via persoonlijke coaching, boeken en blogs. Hij wordt regelmatig gevraagd als spreker over deze onderwerpen.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden