Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Babe, you’ve got this - Het werkboek - 'Een cadeautje voor jezelf!'

Goed, even eerlijk, ik bestelde Babe, you’ve got this puur op de titel, zonder echt te weten wat het doel was. Maar ik ben helemaal om.

Pleunie Warnink | 12 september 2018 | 1-2 minuten leestijd

Dit werkboek voelt - ik heb het in juli/augustus gelezen, dus dat kan meespelen - als een vakantiedoeboek van vroeger maar dan voor volwassenen. Het zal de tijd van het jaar wel zijn, maar elke dag een of meerdere pagina’s doornemen geeft toch wat bezinning en inzicht in het eigen karakter.

De schrijfsters Kathleen Oerlemans en Annemijn Briët stellen je essentiële vragen als 'wat vind ik nu belangrijk, waar word ik blij van' , 'wat wil je nu bereiken met jouw bedrijf, en hoe ga je dat nu doen?' Ze geven voorbeelden uit hun eigen leven, afgewisseld met korte quotes die je toch even prikkelen. Het boek laat je eens echt nadenken over jezelf en wat je nu wilt uit jouw (zakelijk) leven.

Maar daar blijft het niet bij. Ze vragen je na te denken over netwerken, personal branding en zelfs geldzaken. Jij zit aan het stuur van jouw leven / onderneming, maar zij helpen je wel de weg te zien.

De enige kanttekening, en dan moet ik goed zoeken hoor, is dat de kaft roze is en het voornamelijk vrouwen als doelgroep heeft. Mijn tip “ maak de kaft groen/ blauw/geel en laat iedereen meegenieten van dit pareltje.

Over Pleunie Warnink

Pleunie Warnink is Communicatie-adviseur Duurzaamheid & Techniek bij Groene peper communicatie.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden