Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
e.a.

Ons Binnenste Buiten - Dialoogkaarten

Over professionele identiteit in organisaties

Spel (l) Nederlands 2015 9789462760325
EvergreenTotaal 492 dagen
Verkooppositie 518Hoogste positie: 23
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De professionele werkelijkheid van professionals is zo in beweging dat de noodzaak groot is om te weten waar je houvast hebt, wat je kunt loslaten en waar je je hebt te vernieuwen zonder jezelf kwijt te raken. De dialoogkaarten laten je met enige afstand naar jezelf en je professie kijken. En ze helpen om met collega’s of professional friends in gesprek te gaan over wat je professie inhoudt en wat professioneel handelen is.

Elke kaart heeft een afbeelding aan de ene zijde en aan de andere zijde een neutrale en een prikkelende vraag. Met elkaar bestrijken ze het hele ‘model van professionele identiteit’ (zie voor verdieping het boek 'Je Binnenste Buiten').

Specificaties

ISBN13:9789462760325
Trefwoorden:organisatie, identiteit
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (L)
Aantal pagina's:70
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:25-7-2018
ISSN:

Expertrecensies (2)

Ons Binnenste Buiten - Dialoogkaarten
Peter de Roode | 4 september 2018
Ons Binnenste Buiten - Dialoogkaarten
Nico Jong | 2 juli 2015

Lezersrecensies

4.0 van de 5
6 stemmen
3
1
1
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Manon Ruijters

Manon Ruijters werkt met name rondom vraagstukken in professionele ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Dat doet zij met diverse partners in allerlei settings vanuit haar thuishaven Good Work Company. Sinds 2011 is zij werkzaam als lector aan Aeres Hogeschool Wageningen, waar zij zich bezighoudt met onderzoek naar professionele identiteit en organisatieontwikkeling. In 2017 werd zij hoogleraar Leren, ontwikkelen en gedragsverandering aan de VU, en maakt daar deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de Basisopleiding Verandermanagement, de MSc Verandermanagement en aanverwant onderzoek aan de School of Business and Economics. Onderzoek en praktijk lopen in haar werk voortdurend door elkaar heen. De praktijk houdt haar op het rechte spoor: de onderwerpen en vraagstukken die daar opkomen sturen de ontwikkeling. Wat zij in de praktijk tegenkomt en uitprobeert, versmelt vervolgens in het lopende onderzoek en omgekeerd. Manon Ruijters publiceert graag in zowel wetenschappelijke als populaire boeken en tijdschriften. www.goodworkcompany.nl

Andere boeken door Manon Ruijters

Inhoudsopgave

Ons Binnenste Buiten bestaat uit 70 dialoogkaarten.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ons Binnenste Buiten - Dialoogkaarten