Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

It's Not Luck

Paperback Engels 1998 9780566076275
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Alex Rogo heeft een prima jaar achter de rug. Hij is verantwoordelijk voor drie bedrijven en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Dan komt de raad van bestuur met een beleidswijziging. Er is cash nodig en de bedrijven van Alex worden in de etalage gezet. Een dilemma voor Alex. Als hij de reorganisatie van zijn bedrijven succesvol afrondt, worden ze met maximale winst verkocht. Als hij daar niet in slaagt, gaan ze dicht. In beide gevallen zijn Alex en zijn medewerkers hun baan kwijt.

De bestseller 'The Goal' speelt in een tijd waar beperkingen in de processen de resultaten bepalen. In 'It's Not Luck' gebeurt het tegenovergestelde: er is capaciteit te over. Goldratt past in dit boek de beperkingentheorie toe op verkoop en marketing, voorraadbeheer en distributie. Bovendien introduceert hij via zijn hoofdpersoon Alex Rogo technieken voor conflicthantering waar u zowel zakelijk als persoonlijk uw voordeel mee kunt doen.

Specificaties

ISBN13:9780566076275
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:283
Druk:1
Verschijningsdatum:3-1-1998
Hoofdrubriek:Inkoop en logistiek
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Eliyahu Goldratt

Eliyahu Goldratt (1947-2011) is bij miljoenen lezers een begrip als wetenschapper, leermeester en managementfilosoof. Over de hele wereld passen economen, bedrijfskundigen en managers zijn gedachtegoed toe in hun eigen organisaties. Hij werd internationaal erkend als baanbreker in de ontwikkeling van nieuwe managementconcepten en –systemen.

Andere boeken door Eliyahu Goldratt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        It's Not Luck