Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Toegepaste Organisatiekunde

Paperback NL 2021 9789001738495
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

• Hét standaardwerk op het gebied van organisatiekunde;
• zeer actueel en direct toepasbaar in de praktijk;
• multidisciplinaire benadering.

Toegepaste Organisatiekunde is een van de meeste gebruikte inleidingen op het gebied van organisatiekunde. Het boek put uit disciplines als economie, psychologie, bedrijfskunde, technologie en sociologie en verbindt de relevante aspecten aan organisatiekunde en management

Toegepaste Organisatiekunde is een compleet basisboek met aandacht voor actuele onderwerpen als maatschappelijk verantwoord ondernemen, interculturalisering, social media en nieuwe businessmodellen. Ook bespreekt het boek managementklassiekers en mythes uit de organisatiekunde. Het aansprekende beeldmateriaal, de talloze praktijkvoorbeelden en de actuele deelcases met vragen en opdrachten maken dit tot een aantrekkelijke en toegankelijke inleiding

Deze vernieuwde, achtste editie van Toegepaste Organisatiekunde is volledig geactualiseerd en bevat actuele deelcases en nieuwe praktijkvoorbeelden. Verder zijn de besprekingen van de managementklassiekers flink uitgebreid. Het aantal onderwerpen uit de toegepaste psychologie is uitgebreid.

Dit boek is ook beschikbaar als e-book via het platform Bookshelf (URL TOEVOEGEN: https://bookshelf.nl/). Zoek het E-ISBN van dit boek » (URL invoegen: https://www.noordhoff.nl/hoger-onderwijs/overzicht-e-isbns)

Toegepaste Organisatiekunde is geschikt voor studenten in het hoger economisch, sociaal en technisch onderwijs die zich de basis van management & organisatie en organisatiekunde eigen willen maken.

Studenten vinden op de ondersteunende website toetsen met feedback, studieadvies, een begrippentrainer en -test, uitwerkingen en antwoorden, figuren en handige weblinks. Voor docenten staan er uitwerkingen, collegesheets en Toets-op-Maat. Ook hebben zij toegang tot de content van het studentendeel.

Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl (URL TOEVOEGEN: https://toetsopmaat.nl/). Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten en daarnaast een set unieke vragen voor de docent: ideaal voor een tentamen! Toetsen kunnen worden geëxporteerd naar diverse formats.

Dit boek is ook beschikbaar in studiemeister (URL TOEVOEGEN: https://studiemeister.nl/). Dit platform biedt docenten de mogelijkheid de les volledig op maat aan te bieden. Met studiemeister kun je content van Noordhoff gemakkelijk combineren met eigen materiaal. Studenten vinden alle essentiële informatie op één plek en betalen bovendien alleen voor materiaal dat door de docent klaargezet wordt om het vak onder de knie te krijgen. Studiemeister geeft docenten realtime inzicht in de voortgang van de studieresultaten.

Ir. Peter Thuis studeerde Industrial Engineering & Management Science aan de TU en International Business aan de UM. Bij Insead Business School deed hij de Executive Master in Change. Thuis heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen het hoger en wetenschappelijk onderwijs. Sinds 2014 is hij bestuursvoorzitter van ROC Gilde Opleidingen.

Specificaties

ISBN13:9789001738495
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:565
Uitgever:Noordhoff
Verschijningsdatum:24-6-2021
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Toegepaste Organisatiekunde