Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789012383998. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
,

Zakboek voor de mediator

Paperback Nederlands 2017 9789012400275
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Het Zakboek voor de mediator is een praktische uitgave waarin u antwoorden vindt op al uw vragen rond mediation en conflicthantering. Met handige checklisten en praktische tips. De nieuwe herziene druk is in het voorjaar van 2017 geactualiseerd.

Mediator zijn spreekt tot de verbeelding. Een bijdrage kunnen leveren aan conflictoplossing in de maatschappij heeft in de afgelopen jaren duizenden mensen uit hun vertrouwde beroepsomgeving gelokt om zich op het terrein van de mediation te begeven. Mediators beschikken over de nodige bagage en vaardigheden, maar stuiten in de dagelijkse praktijk nogal eens op praktische dilemma’s.

Hoe verloopt het eerste contact met betrokkenen? Hoe evalueer je de samenwerking met een andere mediator? Waar let je op bij het maken van een mediationverslag of een Vaststellingsovereenkomst? Welke regelgeving is van belang? Hoe werken de gedragsregels in de praktijk? Deze compacte uitgave beoogt een spoorboekje bij de beroepsuitoefening te zijn. Het bevat tevens praktische wenken voor de kantoororganisatie en biedt een overzicht van mediationruimten in Nederland.

Specificaties

ISBN13:9789012400275
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:174
Uitgever:Sdu
Druk:3
Verschijningsdatum:13-10-2017
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:
Jongbloed:Mediation / ADR

Lezersrecensies

2.0 van de 5
1 stem
0
0
0
1
0

Over Jacqueline Spierdijk

Jacqueline Spierdijk begeleidt sinds tien jaar als (advocaat-)mediator partijen in commerciële en bestuursrechtelijke geschillen. Zij is daarnaast trainer in o.a. schriftelijke communicatie en conflicthantering.

Andere boeken door Jacqueline Spierdijk

Inhoudsopgave

Woord vooraf
Afkortingenlijst

1. Het verloop van een mediation
2. De mediator als professional
3. De mediator als ondernemer
4. Het werkveld van de mediator

Bijlagen
Trefwoordenregister

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zakboek voor de mediator