Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Sturen op resultaat

Hoe je samen werkt aan de grootste ambities

Paperback Nederlands 2021 9789024439010
Nog niet verschenen, verwacht op 13‑12‑2021
32,90

Samenvatting

Ben je in jouw organisatie bezig met verbetering, verandering of vernieuwing? Wil je hierin Agile zijn en plezier hebben? Wil je tegelijkertijd grip houden op de snelheid waarmee dit verloopt? Wil je beter weten tot welk resultaat jouw harde werken leidt?

Dan is 'Sturen op resultaat' voor jou. Hiermee stuur je niet op plannen – die zijn gedateerd zodra je begint – maar op resultaat. Om te sturen op resultaat is het essentieel dat de organisatie leert op basis van: Data Tastbare doelstellingen Gedegen onderzoeksmethodes.

Voor elk van deze elementen geven de auteurs een praktische aanpak. Je krijgt handvatten om stappen te zetten richting zelfsturende multidisciplinaire teams die snel inspelen op verandering. Je krijgt een aanpak en een toolkit om met elkaar tastbare doelstellingen te formuleren. Met daarbij behulpzame richtlijnen voor gedegen onderzoek en het verzamelen van data.

'Sturen op resultaat' is gericht op de samenwerking tussen alle lagen in de organisatie. Met Create, Refine, Align, Finalize & Transmit (CRAFT) stem je zowel in de diepte als in de breedte doelen en resultaten af. Daarbij bieden Objectives, Progress Metrics & Estimates (OPME’s) een scorebord voor het team. Want scoren is leuker met een bord!

Dit boek is onmisbaar voor alle organisaties en teams die meer grip willen op innovatie en sneller betere resultaten willen bereiken.

Specificaties

ISBN13:9789024439010
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:13-12-2021
Hoofdrubriek:Verandermanagement

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sturen op resultaat