Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Vaardig communiceren in de ICT

Incl. TrainTool

Paperback Nederlands 2021 9789024441754
Nog niet verschenen, verwacht op 19‑11‑2021
49,95

Samenvatting

Vaardig communiceren in de ICT is een praktisch en handzaam leermiddel voor HBO- en MBO-studenten. In combinatie met de online training van TrainTool die aan dit studieboek gekoppeld is, ontwikkel je allerhande vaardigheden die je in de dagelijkse ICT-praktijk goed kunt gebruiken. In dit boek komen inzichtelijke modellen en bruikbare tips en theorie voorbij, afgewisseld met aansprekende voorbeelden en reflectievragen. Met heldere verwijzingen naar de bijbehorende oefeningen in TrainTool breng je in no-time jouw vaardigheden op een hoger niveau.

In hoofdstuk 1 lees je meer over het belang van professionele communicatie en vaardigheden en hoe je deze het beste aanleert. In hoofdstuk 2 komen basisvaardigheden aan de orde, die je in elke gesprekssituatie met collega’s, opdrachtgevers en anderen nodig hebt. Hoofdstuk 3 behandelt een aantal specifieke gesprekssoorten waarmee je als ICT-er te maken krijgt, waarna je in hoofdstuk 4 meer leert over het samenwerken in teams. In hoofdstuk 5 tenslotte, ontdek je hoe je jezelf goed op de kaart zet en hoe je in presentaties en in het algemeen jouw overtuigingskracht vergroot.
Met de TrainTool training oefen je communicatieve vaardigheden: basisvaardigheden, verschillende gesprekstypen, samenwerken en je persoonlijk presenteren en profileren.

Gebruik dit boek en de bijbehorende online training als je als professional goed beslagen ten ijs wilt komen!

Specificaties

ISBN13:9789024441754
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:152
Druk:1
Verschijningsdatum:19-11-2021

Over Karen Knispel

Karin Knispel werkt ruim 30 jaar als trainer, coach en tekstschrijver. Zij begeleidt professionals en organisaties in het realiseren van hun professionele doelen. Belangrijke aandachtsgebieden zijn communicatie, samenwerking en persoonlijk leiderschap. Als tekstschrijver publiceerde zij meerdere studieboeken en teksten voor opdrachtgevers in de financiële sector, bouw, techniek, ICT, consultancy en andere branches.

Andere boeken door Karen Knispel

Over Liza Meuldijk

Liza Meuldijk is learning designer bij Faculty of Skills. Zij ontwikkelt trainingsprogramma’s op het gebied van communicatieve vaardigheden voor het hoger onderwijs en voor uiteenlopende sectoren binnen het bedrijfsleven. Met haar achtergrond in onderwijskunde en filmwetenschappen spreken voorbeelden en oefeningen al snel tot de verbeelding, zowel op schrift in dit boek als op beeld in TrainTool.

Andere boeken door Liza Meuldijk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vaardig communiceren in de ICT