Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

De SWOT-analyse 2.0

Samen besluiten, betere strategie

Paperback Nederlands 2022 9789024450985
Verkooppositie 2512Hoogste positie: 2512
Nog niet verschenen, verwacht op 26‑09‑2022
23,95

Samenvatting

Zorg dat alle deelnemers aan strategiesessies een stem krijgen en creëer zo meer draagvlak voor besluitvorming en toekomstvisie.

De uitdaging voor elke organisatie: hoe kunnen we sneller vernieuwen, blijven we relevant voor de klant en houden we het leuk voor de medewerker? De SWOT-analyse is al zeventig jaar een uitstekend instrument om strategische keuzes te maken. Toch worstelen veel organisaties met de vertaling van de uitkomsten naar effectieve besluiten.

De SWOT-analyse 2.0 biedt een gestructureerde aanpak voor leiders op weg naar gedragen strategie én interventies. De auteurs leiden je aan de hand van praktische voorbeelden langs alle stappen van een effectieve SWOT-analyse. Van het benoemen van de strengths, weaknesses, opportunities en threaths, via het invullen van de confrontatiematrix, tot een interactief besluitvormingsproces.

De SWOT-app bij het boek geeft iedere deelnemer aan de strategiesessie een stem in het debat. Zo wordt werken aan strategie boeiend en inspirerend. Dit boek is een essentiële gids voor leiders en veranderaars die met draagvlak de strategische doelen van hun organisatie willen behalen.

Specificaties

ISBN13:9789024450985
Trefwoorden:strategie, SWOT
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:26-9-2022
ISSN:

Over Simonne Vermeylen

Prof. Simonne Vermeylen is docent strategisch management en business planning aan de Hogeschool Universiteit Brussel (HUB) en projectmedewerker aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Zij heeft jarenlange ervaring als strategische teamcoach.

Andere boeken door Simonne Vermeylen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De SWOT-analyse 2.0