Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Triple Value Leadership

De strategische mindset waarmee je een echt duurzame organisatie bouwt

Paperback Nederlands 2023 9789024456796
Nog niet verschenen, verwacht op 22‑12‑2023
34,95

Samenvatting

Een inspirerende leiderschapsreis op weg naar maatschappelijke waardecreatie

Dat bedrijven duurzaam moeten worden, is voor velen al geen punt van discussie meer. Maar hoe maak je de omslag van een winstgedreven naar een waardengedreven organisatie?

Leiderschaps- en organisatie-expert Sander Tideman neemt in dit boek de lezer mee op weg naar een fundamentele omslag naar duurzaam denken en handelen; in de strategie en in de uitvoering.

De eerste stap is aanvaarden dat duurzaamheid geen kostenpost is maar een bron van economische waarde. De laatste, cruciale stap is zelfontwikkeling van de leider. Alleen door zelf een triple-value mindset te ontwikkelen, krijg je het denken in de haarvaten van het bedrijf.

Triple Value Leadership biedt een inspirerende leiderschapsreis met modellen, tools en best practices, waardoor je als leider kunt inschatten waar de persoonlijke krachten en uitdagingen van je team(s) op dit gebied liggen. Zo breng je het nieuwe perspectief in de hearts and minds van de organisatie.

Triple Value Leadership biedt een scherpe blik op hoe organisaties tot nu toe werkten. Het boek helpt je vervolgens om “business as usual” om te zetten in een nieuwe, wetenschappelijk onderbouwde systeembenadering waarvan organisaties, klanten en samenleving gelijkelijk profiteren. - Daniel J. Siegel, MD, New York Times-bestsellerauteur, Clinical Professor, UCLA School of Medicine

Specificaties

ISBN13:9789024456796
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:22-12-2023
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Over Sander Tideman

Sander Tideman studeerde internationaal economisch recht aan de Universiteit Utrecht en in Londen. Na een loopbaan in het bankwezen (ABN AMRO Bank en Triodos Bank), waaronder negen jaar in Azië, adviseert hij nu bedrijven en overheden op het vlak van duurzaamheid en leiderschap. Hij is medeoprichter en directeur van de Global Leaders Academy. Hij is verbonden aan Nyenrode Universiteit en Garrison Institute (New York).

Andere boeken door Sander Tideman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Triple Value Leadership