Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Stilstaan bij persoonlijk leiderschap

Verhalen om te reflecteren op jezelf en de ander

Gebonden Nederlands 2023 9789024458110
Verkooppositie 2697Hoogste positie: 2697
Nog niet verschenen, verwacht op 29‑09‑2023
24,95

Samenvatting

Het belangrijkste wat je hebt gekregen is je eigen leven. Daar heb je er maar een van, het is uniek en jij staat aan het roer. Tegelijk bepaal je lang niet alles zelf. Er overkomen je dingen die je prettig en minder prettig vindt. Persoonlijk leiderschap gaat over het vormgeven van je eigen leven in verbinding met anderen. Het is een kunst om even stil te staan in deze hectische tijd, waarbij er de hele dag een appel op ons wordt gedaan. Stilstaan bij onszelf en de ander.

Dit boek doet je stilstaan aan de hand van krachtige verhalen. Hierin volg je de ervaringen en reflecties daarop van Gabriël Anthonio. Het zijn herkenbare en tegelijk unieke verhalen die ons raken in hoe we kijken en doen. Deze verhalen staan ten dienste van jouw ontwikkeling in leiderschap. Hoe geef je leiding aan jezelf, aan anderen en zie je jezelf in het grotere geheel van dit bestaan? Hoe geef je zin en betekenis aan situaties, ook als het tegenzit?

Wanneer je stilstaat, kun je andere inzichten opdoen. Dit boek helpt je om even stil te staan als mens, als manager, of als coach. Om daarna op een andere manier, zelf en met anderen, weer in beweging te komen.

Specificaties

ISBN13:9789024458110
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:176
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:29-9-2023
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Over Gabriël Anthonio

Gabriël Anthonio is een ervaren bestuurder in de zorg en hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen. Kenmerkend voor zijn loopbaan is dat hij meerdere organisaties vanuit een crisisperiode er weer bovenop heeft weten te krijgen. Anthonio werkt als partner voor de Galan Groep in Baarn en adviseert en ondersteund organisaties bij hun veranderopgave. Geregeld verzorgt hij masterclasses of lezingen die door de deelnemers, waaronder managers en professionals hoog gewaardeerd worden. Anthonio is in staat om niet alleen het verstand, maar bovenal het hart aan te spreken. Tevens is hij auteur van meerdere inspirerende boeken.

Andere boeken door Gabriël Anthonio

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Stilstaan bij persoonlijk leiderschap