Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het pad van de leider

Natuurlijk leiden vanuit je eigen bron

Paperback Nederlands 2024 9789024467594
Nog niet verschenen, verwacht op 09‑09‑2024
26,50

Samenvatting

Van alles wat we doen, denken en zeggen, gaat 95 procent onbewust. Wat betekent dat voor het bereiken van je doelen? Zo veel leiders werken zich het snot voor de ogen, hebben stress en gezondheidsklachten en komen ondertussen geen steek vooruit. Vaak lopen ze tegen gedoe aan in de samenwerking: binnen het team, in het gezin en in (liefdes)relaties. Dat kan anders!

Onbewust word je aangestuurd door je verleden. Als je bereid bent om je patronen te doorgronden, kun je betere keuzes maken en je authentiek verbinden met de ander. Dan ontstaat er ruimte om samen de top te bereiken.

Ondernemer en trainer Jeroen Offermans ziet keer op keer dat het kan: natuurlijk leiden vanuit je eigen bron. In 'Het pad van de leider' combineert hij inzichten uit onder andere de moderne psychoanalyse, systemisch werk, NLP en Transactionele Analyse met ervaringen uit de (leiderschaps)praktijk en oefeningen.

Zo ontdek je hoe je op een natuurlijke manier leidinggeeft aan jezelf en anderen zodat je vanuit een natuurlijke flow de beste resultaten behaalt.

Specificaties

ISBN13:9789024467594
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:9-9-2024
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Over Jeroen Offermans

Jeroen Offermans was serie-ondernemer in internationaal opererende bedrijven. Hij is nu leiderschapstrainer, coach en mentor, en oprichter van trainings- en coachbureau Peak Impact.

Andere boeken door Jeroen Offermans

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het pad van de leider