Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
VOORDEEL - 45% korting

Company

De leukste roman en het meest hilarische managementboek in één

Ingenaaid Nederlands 2007 9789026985881
Dit product is niet meer leverbaar
VOORDEEL - 45% korting

Samenvatting

Een ongekend hilarisch verhaal over corporate life.

"Mission statement:
Zephyr Holdings streeft ernaar om in de gekozen markten een leidende positie op te bouwen en te consolideren, winstgevende groeikansen te creëren door een sterke relatie te ontwikkelen tussen interne en externe businessunits en met een strategische, stabiele benadering maximale resultaten te boeken voor zijn aandeelhouders.

Het is niet de saaiste tekst die Stephen Jones ooit heeft gelezen, maar het scheelt niet veel. Vreemd genoeg staat er niets over trainingsprogramma's, terwijl de verkoop hiervan, voor zover hij het heeft begrepen, de voornaamste activiteit van Zephyr is."

Bij Zephyr Holdings heeft nog niemand ooit de directeur gezien. De knappe receptioniste verdient twee keer zoveel als de rest, maar haar werkplek is nooit bezet. De ene vertegenwoordiger gebruikt relatieboeken als verkoophandleiding, weer een ander is op oorlogspad omdat iemand zijn donut heeft gestolen. Met andere woorden, een alledaags groot bedrijf. Tenminste... dat denkt iedereen. Maar dan is daar opeens de nieuwe medewerker Stephen Jones die tegen het uitdrukkelijke advies van zijn collega's in op onderzoek uitgaat, want waarmee verdient Zephyr Holdings nu eigenlijk haar geld?

Jones belandt in een achtbaan van liefde, loyaliteit, management, reorganisaties en collectieve verdorvenheid - en of hij hieruit kan ontsnappen... welnu, dat is een goede vraag.

Specificaties

ISBN13:9789026985881
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:288
Druk:1
Verschijningsdatum:15-3-2007
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

Remko van der Honing | 18 mei 2009
Een managementroman over Zephyr Holdings in Seattle, waarin auteur Max Barry ons meeneemt naar de afdeling Training Sales. De pas afgestudeerde Stephen Jones is op zoek naar een snelle weg naar de top, via sales assistent wordt hij snel account manager, wat leidt tot de nodige spanning binnen het team.Lees verder

Lezersrecensies

4.2 van de 5
6 stemmen
4
1
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Company