Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789036822404. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Handboek arbeid & gezondheid

Paperback Nederlands 2024 9789036829731
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Dit boek helpt professionals om de meest optimale ondersteuning te bieden aan mensen die (weer) aan het werk gaan, of aan het werk willen blijven. Het is met name bedoeld voor zorg-, arbo-, en HR-professionals.
In Handboek arbeid & gezondheid staat de relatie tussen arbeid en gezondheid centraal. Daarbij wordt gezondheid breed opgevat – vanuit een holistische visie. Het boek beschrijft arbeidsparticipatie vanuit verschillende perspectieven, en legt uit hoe daarmee om te gaan.
Bijvoorbeeld in relatie tot de steeds ouder wordende doelgroep van werkenden, op mensen met chronische aandoeningen, en de speciale situatie van ZZP’ers. Thema’s als wet- en regelgeving, duurzame inzetbaarheid en multidisciplinaire samenwerking komen daarbij ook aan de orde.
Daarnaast beschrijft Handboek arbeid & gezondheid wat er nodig is om de organisatie waar het werk plaatsvindt ‘gezond’ te houden. Het beschrijft bijvoorbeeld gedrags- en cultuurveranderingen en aandacht voor een gezonde en veilige werkomgeving.
Deze vierde editie van het Handboek arbeid & gezondheid is geheel geactualiseerd. Het sluit naadloos aan bij de recente ontwikkelingen in werk en gezondheid, zoals de gevolgen van de COVID-19-pandemie.

Specificaties

ISBN13:9789036829731
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:483
Druk:4
Verschijningsdatum:20-2-2024
Hoofdrubriek:Geneeskunde
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek arbeid & gezondheid