Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wie is Poetin?

Vladimir Poetin en de oorlog tegen Oekraïne in 53 vragen en antwoorden

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2023 9789045049106
Direct te downloaden

Samenvatting

Sinds de inval van Rusland in Oekraïne vraagt de wereld zich af wie nou de echte Poetin is. Heeft hij last van grootheidswaan gekregen? Of hebben wij gewoon al die tijd niet goed opgelet? Van zijn loopbaan bij de KGB tot zijn eerste stappen op het politieke pad in Sint-Petersburg en van zijn omgang met vijanden tot zijn visie op de Russische geschiedenis: deze elementen zijn allemaal van belang om Poetins handelswijze in zijn oorlog tegen Oekraïne te begrijpen.

In dit boekje met 53 vragen en antwoorden zijn de cruciale momenten uit zijn carrière en de belangrijkste inzichten uit de podcastserie vervat voor de lezer die wil weten wat er om gaat in de heerser van het Kremlin. In de succesvolle podcast Wie is Poetin? gingen zeven experts op zoek naar de drijfveren van Vladimir Poetin, die al meer dan twintig jaar de koers van de Russische Federatie bepaalt. Hoe was zijn jeugd, wie zijn zijn vrienden en welke sleutelmomenten hebben zijn visie op de wereld bepaald?

De experts die te gast waren in de podcast: Michel Krielaars, Julia Wouters, Binu Singh, Hester den Boer, Christ Klep, Laura Starink & Eva Cukier.

Specificaties

ISBN13:9789045049106
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:80
Uitgever:Atlas-Contact
Druk:1
Verschijningsdatum:24-2-2023
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wie is Poetin?