Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Vergroot je charisma

& krijg meer aandacht voor je verhaal

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789046825105
Direct te downloaden

Samenvatting

Je bent trots als een pauw op je organisatie, je nieuwe product of je plan voor een betere wereld. Je wilt er graag over vertellen. Op een podium, in de media of aan collega´s. Dankzij dit boek durf je dat vol vertrouwen te doen. Want je bent er inmiddels van overtuigd dat je met meer charisma meer aandacht krijgt voor de inhoud van je verhaal. Je hebt ook ontdekt dat charisma iets is dat je kunt ontwikkelen en vergroten.

Petra Stienen en Maximiliaan Winkelhuis begeleiden al vele jaren beginnende en ervaren sprekers in het bedrijfsleven, bij de overheid, in de politiek en bij maatschappelijke organisaties. Maak ook kennis met hun verfrissende aanpak. Ontdek hoe je authentieker, speelser en met meer gevoel je verhaal overtuigend kunt neerzetten.

Vergroot je charisma is een inspirerende gids, met veel praktijkvoorbeelden, tests en tips, die je helpt jezelf te laten zien, daarvan te genieten en anderen te raken met je verhaal.

Specificaties

ISBN13:9789046825105
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:17-9-2019
ISSN:

Expertrecensies (1)

Vergroot je charisma - 'Een praktisch boek'
Liesbeth Tettero | 4 oktober 2019
Charisma, dat is toch iets wat je hebt of niet? De X-factor? Wat valt daar nu aan te ontwikkelen? Veel, blijkt uit het boek Vergroot je charisma & krijg meer aandacht voor je verhaal van Petra Stienen en Maximiliaan Winkelhuis.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Vergroot je charisma - & krijg meer aandacht voor je verhaal
Petra Stienen 30 december 2019 Voor iedereen die in 2020 presentaties, toespraken of lezingen gaat geven hebben wij goed nieuws. Je kunt veel meer aandacht krijgen voor je verhaal door aan je charisma te werken.

Over Petra Stienen

Petra Stienen werkte als diplomaat in de uitdagende omgeving van de bilaterale betrekkingen met het Midden-Oosten, Europa en de Verenigde Staten. Ze volgde executive-leiderschapsopleidingen en is lid van verschillende raden van toezicht en commissarissen. Samen met Maximiliaan Winkelhuis schreef ze Vergroot je charisma.

Andere boeken door Petra Stienen

Over Maximiliaan Winkelhuis

Maximiliaan Winkelhuis is ruim twintig jaar werkzaam als managementcoach, communicatie- en leiderschapstrainer. Hij is een uiterst ervaren steun in de rug voor professionals uit het bedrijfsleven, de media, de politiek, de overheid en de wereld van de dans. In 1995 gaat Maximiliaan naar INSEAD. Hij volgt twee jaar een mentoringprogramma in de Transformatie Psychologie bij Shakti Gawain op Hawaï. Ook doorloopt hij succesvol de opleiding bij het Instituut voor Transformatie Psychologie. Deze studies vult hij verder aan met trainingen van dr. Hal & dr. Sidra Stone in de Verenigde Staten. Hij bestudeert het fenomeen charisma en schreef daar samen met Petra Stienen een boek over: Aandacht! Dit boek verschijnt in het najaar van 2018. Al jaren verdiept hij zich in de Transactionele Analyse in zowel Nederland als bij het Berne Instituut in Engeland. Tegenwoordig geeft hij zelf ook workshops in Transactionele Analyse. Hij publiceert twee Engelstalige coachingboeken voor dansers: Dance to your maximum en Dance without stress’. Het eerste boek is ook verkrijgbaar in het Russisch, Chinees en Koreaans. Maximiliaan werkt met persoonlijke groei-instrumenten zoals de drijfveren van het Enneagram, Voice Dialogue, Geweldloze Communicatie, Zelfsturend Leren en vooral met de praktische psychologische modellen van Transactionele Analyse. Maximiliaans aanpak is persoonlijk en praktisch. Hij schuwt theorieën niet, maar uiteindelijk gaat het hem erom dat zijn klanten nieuwe inzichten en vaardigheden zelf ervaren. Workshops en coaching Maximiliaan Winkelhuis geeft via zijn coachingbedrijf MaximuM met regelmaat workshops en individuele coachingtrajecten. Zo zijn er specifieke stressverlagende workshops als ‘Stressvrij aan het werk’ en bijvoorbeeld ‘Mindmappen’. Daarnaast zijn er workshops die gaan over communiceren, presenteren, leidinggeven en bijvoorbeeld over het leren omgaan met de psychologische spelletjes die spelen op het werk. Ga naar yourmaximum.com voor de actuele programmering. Of mail Maximiliaan op max@yourmaximum.com voor een vrijblijvende kennismaking.

Andere boeken door Maximiliaan Winkelhuis

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

Deel 1: Charisma & de vijf ingrediënten
Ingrediënt 1 - Authenticiteit
Ingrediënt 2 - Missie en visie
Ingrediënt 3 - Wij-gevoel
Ingrediënt 4 - Taal en stem
Ingrediënt 5 - Lichaamstaal

Deel 2: Charisma & de vijf innerlijke stemmen
De innerlijke stemmen van charisma
Innerlijke stem 1 - De spelende stem
Innerlijke stem 2 - De rebelse stem
Innerlijke stem 3 - De lichamelijke stem
Innerlijke stem 4 - De sensuele stem
Innerlijke stem 5 - De invoelende stem

De Balans

Ere wie ere toekomt
Begrippenlijst
Noten
Bronnen
Register
Over de auteurs

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vergroot je charisma