Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het vliegwieleffect

Waarom sommige bedrijven momentum creëren en andere niet

Paperback Nederlands 2021 9789047014942
Nog niet verschenen, verwacht op 17‑02‑2021
17,99

Samenvatting

'Het vliegwieleffect' is een verdieping van een van de krachtige elementen uit de wereldwijde bestseller 'Good to Great'. Daarin beschrijft Jim Collins dat succesvolle bedrijven een reeks van essentiële stappen nemen die samen aanvoelen als een groot, zwaar vliegwiel. Het kost grote moeite om het draaiend te krijgen, maar als je volhoudt gaat het telkens een beetje sneller draaien en creëer je momentum. Dat is het moment van de doorbraak naar succes.

Dit boek beschrijft aan de hand van casussen en theorie welke stappen ervoor zorgen dat je het vliegwiel van jouw organisatie herkent. Ook ontdek je welke elementen het sneller doen draaien en hoe je het draaiend houdt in verschuivende markten. Het vliegwieleffect is onafhankelijk te lezen – met dit boek maak je een vliegende start.

Door 'Good to Great' ernaast te lezen til je het naar een nog hoger niveau.

Specificaties

ISBN13:9789047014942
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:96
Druk:1
Verschijningsdatum:17-2-2021

Over Jim Collins

Jim Collins is adviseur van succesvolle bedrijven: hoe ze groeien, excelleren en hoe goede bedrijven 'great' worden. Collins werkte voor senior directieleden en CEO's van meer dan honderd ondernemingen. Ook was hij werkzaam in de sociale sector. Jim Collins is afgestudeerd in business administration en wiskunde aan de Stanford University. Bovendien heeft hij diploma's gehaald aan de University of Colorado en de Peter F. Drucker Graduate School of Management (Claremont Graduate University).

Andere boeken door Jim Collins

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het vliegwieleffect