Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Crypto voor intelligente beleggers

beleggen in crypto van a tot z

Paperback Nederlands 2024 9789047017073
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑06‑2024
24,99

Samenvatting

Cryptovaluta worden een alsmaar groter onderdeel van onze financiële toekomst. Hoe begin je als je in crypto wilt beleggen? Online wemelt het van de finfluencers die gouden bergen beloven.

Maarten en Sjoerd de Borst weten beter. Op basis van ruim tien jaar ervaring in de financiële wereld en die van crypto concluderen ze: ook in het domein van Bitcoin en blockchain gelden de aloude wetten van intelligent beleggen. Tegelijk zijn er ongekende risico’s, fundamentele verschillen en zelfs een totaal nieuwe vorm van analyseren (onchain) die iedere serieuze belegger zou moeten kennen.

Deze twee broers reiken je de kennis en tools aan waarmee jij zelf de slimste keuzes kunt maken, kostbare fouten voorkomt en een langetermijnstrategie ontwikkelt. Geen gouden bergen, wel een gegarandeerde kennisvoorsprong. Doe er je voordeel mee!

Specificaties

ISBN13:9789047017073
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:20-6-2024
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:

Over Maarten de Borst

Broers Maarten Borst & Sjoerd de Borst werden na jaren ervaring in de financiële sector bevangen door de wondere wereld van crypto en blockchain. Maarten is auteur, docent en werkzaam als adviseur crypto bij de Politie Eenheid Amsterdam. Sjoerd is belegger, auteur en docent. Het boek Crypto voor intelligente beleggers, juni 2024, is door Maarten en Sjoerd samen geschreven.

Andere boeken door Maarten de Borst

Over Sjoerd de Borst

Broers Maarten Borst & Sjoerd de Borst werden na jaren ervaring in de financiële sector bevangen door de wondere wereld van crypto en blockchain. Sjoerd is belegger, auteur en docent. Maarten is auteur, docent en werkzaam als adviseur crypto bij de Politie Eenheid Amsterdam. Het boek Crypto voor intelligente beleggers, juni 2024, is door Maarten en Sjoerd samen geschreven.

Andere boeken door Sjoerd de Borst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Crypto voor intelligente beleggers