Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Talent van morgen

Groeimindset als basis voor talentontwikkeling

Paperback Nederlands 2022 9789054724650
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

GROEIMINDSET ALS BASIS VOOR TALENTONTWIKKELING
Als trainer/coach help je sporters zich te ontwikkelen tot een betere versie van zichzelf. Daarbij helpt het enorm
als zij zelf sterk geloven in de ontwikkelbaarheid van hun eigen talent en vaardigheden. Een sporter met een groeimindset stelt leerdoelen, leert van fouten, staat open voor kritiek en neemt verantwoordelijkheid voor zijn eigen leerproces.
Gelukkig kan een groeimindset worden aangeleerd. In Talent van morgen lees je welke rol de trainer/coach daarin speelt, hoe je herkent welke mindset jouw sporter heeft en op welke manier je zijn of haar gedrag direct kunt beïnvloeden. Ook vind je er twaalf principes waarmee je een leeromgeving creëert waarin iedere sporter zich optimaal kan ontwikkelen.
Natuurlijk is het stimuleren van een groeimindset niet alleen relevant in de sportwereld. Ook in de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en op vele andere vlakken vormt geloof in ontwikkelbaarheid de basis voor verbetering. Want ontwikkeling begint met het besef dat je altijd beter kunt worden in wat je doet!

Specificaties

ISBN13:9789054724650
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:9-3-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Bart Heuvingh

Bart Heuvingh studeerde bewegingswetenschappen aan de VU en psychologie aan de UvA. Momenteel werkt hij als hoofd topsportbegeleiding bij AZ. Eerder schreef Bart de boeken Talent van Morgen (2017) en Groeimindset (2023). Samen met Tim Koning en Remco Koopmeiners heeft hij de SportMindset Academy opgericht om mensen de kracht van een groeimindset te leren.

Andere boeken door Bart Heuvingh

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Talent van morgen