Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

400 brieven van mijn moeder

Paperback Nederlands 2018 9789077607978
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Een ondenkbare nachtmerrie: onschuldig in de gevangenis.
Dit is het waargebeurde verhaal van Joseph Oubelkas die eind 2004, op 24- jarige leeftijd, begon aan een zakenreis naar Marokko en daar zonder bewijs of onderzoek wordt veroordeeld tot tien jaar celstraf voor iets wat hij niet heeft gedaan.
Ondanks de fouten in het vonnis en de conclusie van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken dat er geen enkel bewijs richting Joseph wijst, beginnen voor hem de jaren van onterechte gevangenschap. Tijdens het harde en onrechtvaardige leven in de verschillende gevangenissen bouwt Joseph toch een aantal bijzondere vriendschappen op en wordt hij onvoorwaardelijk gesteund door duizenden brieven en kaarten van vrienden, kennissenen onbekenden, maar het belangrijkste: de 400 brieven van zijn moeder.
'Mijn kind, je laat een spoor achter van moed, levensvreugde, onschuld en goedheid'

Specificaties

ISBN13:9789077607978
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:371
Uitgever:Galilee
Druk:20
Verschijningsdatum:11-5-2018
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas is spreker, auteur en inspirator. Hij is geboren op 10 september 1980 in Raamsdonksveer, Brabant. Hij heeft een heerlijke jeugd. Na de HAVO gaat hij naar het HBO in Breda. Daar studeert hij Hogere Informatica en vier jaar later is hij één van de jongste IT-ingenieurs van Nederland. Hij wil verder studeren (Universiteit), maar het bedrijfsleven in 2000/2001 – toen IT ‘booming’ was – biedt hem goede kansen. Een paar jaar later start hij succesvol een eigen IT-bedrijf. Studeren, werken, liefde, alles gaat Joseph voor de wind, maar dan gaat het mis. In december 2004 gebeurt er iets wat zijn comfortabele leven totaal op zijn kop zet. Iets wat blijkbaar iedereen zomaar kan overkomen. Een zakenreis naar Marokko loopt uit op een catastrofe met ongekende gevolgen…

Andere boeken door Joseph Oubelkas

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        400 brieven van mijn moeder