Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 21% korting
, ,

Doeners aan zet

Gebonden Nederlands 2021 9789078440901
Nog slechts 4 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
42,51
33,95
VOORDEEL - 21% korting

Samenvatting

Ons land draait voor een heel groot deel op doeners. Doeners zijn praktisch, werken hard en snel, zijn creatief. Om deze kwaliteiten optimaal te kunnen benutten helpt het als je als doener daarbij ook over een aantal communicatieve vaardigheden beschikt.

In steeds meer banen is doen alleen niet meer genoeg. Het doorgroeien vanuit een vak naar een leidinggevende functie, dat is de wereld waarin wij nu leven. Deze wereld wordt steeds extraverter. Van steeds meer mensen wordt verwacht dat ze meegroeien in vaak complexe organisaties.

Als doorgroeiende doener wordt van je verwacht dat je rapporteert, dat je leiding geeft, dat je communiceert en over zeer verschillende belangrijke aspecten in de operationele organisatie beslissingen neemt. Soms merk je dat je dat niet wilt, niet kunt, niet durft. En wát doe je dan?

Dit boek biedt aan de hand van praktijkvoorbeelden hulp voor dit soort momenten. Handige praktische hulp om precies te zijn. Want met alleen doen bereik je niet altijd de juiste doelen, vind je niet altijd het juiste antwoord op de gestelde vraag, of word je domweg gepasseerd als er echt belangrijke problemen aan bod komen. Daarnaast kan theorie helpen om alles net wat beter te laten verlopen: wat sneller en met minder ‘gedoe’. Of theorie kan juist helpen om iets te bevestigen: dat jouw manier een prima manier is voor de aanpak van dit probleem.

Dit boek beoogt je nog veel sterker te maken als doener en zal je helpen om stevig in je schoenen te staan.

Specificaties

ISBN13:9789078440901
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:324
Druk:1
Verschijningsdatum:31-1-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Edith Groenendaal

Edith Groenendaal (1974) werkt als zelfstandig arbeids- en organisatieadviseur en veiligheidskundige. Haar passie voor het arbovakgebied is ontstaan tijdens haar studie bedrijfskunde waar ze ontdekte dat in haar optiek de mens de belangrijkste schakel is binnen bedrijven. De mens in zijn kracht zetten binnen zijn of haar werk, zodat zowel de werkgever als de werknemer er blij van worden, dát is wat haar energie geeft. Daarbij vindt zij eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid belangrijke ankers. Werkgeluk en inzetbaarheid zijn niet de verantwoordelijkheid van alleen de werkgever. Vanuit dat perspectief heeft zij haar werk uitgebreid met loopbaancoaching en het geven van presentatie-trainingen. De thema’s waar zij zich graag mee bezighoudt zijn psychosociale arbeidsbelasting, vitaliteit en inzetbaarheid, loopbaanontwikkeling, communicatie, teamontwikkeling en veilig gedrag.

Andere boeken door Edith Groenendaal

Over Ingenborg van der Geest

Ingeborg van der Geest geeft les in argumentatie-en communicatievakken aan verschillende universiteiten en opleidingen. Ook traint ze uiteenlopende groepen in helder en kritisch denken en effectiever communiceren.

Andere boeken door Ingenborg van der Geest

Over Rob Verkerke

Rob Verkerke is gecertificeerd arbeids- en organisatiedeskundige arbodienstverlening en gespecialiseerd in veilig gedrag binnen industrie en zorg.

Andere boeken door Rob Verkerke

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Doeners aan zet