Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Grip en zicht

op de financiële huishouding in sport- en recreatieorganisaties

Paperback Nederlands 2022 9789081718738
Verkooppositie 1649Hoogste positie: 133
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

In dit boek wordt een inleiding gegeven in het managen van (operationele) financiële processen en prestaties van organisaties in de sport en recreatiesector. Deze derde editie is op basis van ervaringen met eerdere edities van theorie- en opgavenboek tot stand gekomen. Het vormt nu een bundeling van theorie en opgaven in één. Tevens hebben docenten, studenten en praktijkprofessionals, allen met hun eigen achtergrond en ervaring, deze editie verrijkt.

Het boek is interessant voor zowel reeds in de branche werkzame sportprofessionals als voor hen die hiervoor studeren in het beroepsonderwijs. Op de bij dit boek behorende website, is meer informatie en studiemateriaal te vinden.

Specificaties

ISBN13:9789081718738
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Uitgever:Pumbo.nl
Druk:1
Verschijningsdatum:23-6-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Ben Hattink

Drs. B.H. (Ben) Hattink MSc studeerde af aan de Academie Lichamelijke Opvoeding Groningen. Vervolgens voltooide hij de studie onderwijskunde aan de Rijksuniversiteit in dezelfde stad. Enkele jaren later rondde hij de studie bedrijfseconomie af aan de Open Universiteit Nederland. Hij heeft werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven en het onderwijs, zowel in als buiten de sport. Momenteel werkt hij aan een promotieonderzoek op het terrein van sport en ondernemerschap.

Andere boeken door Ben Hattink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Grip en zicht