Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Leidinggeven met Deep Democracy

Sturen in wijsheid

Paperback Nederlands 2024 9789082224948
10
Voormalig top 10Totaal 88 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 36Hoogste positie: 2
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Na het blauwe boekje (praktisch aan de slag met Deep Democracy) en het rode boekje (wat te doen als het spannend wordt in groepen, werken met conflict en polarisatie) komt er nu het gele boekje. Voor leidinggevenden die willen werken met Deep Democracy.

Hoe doe je dat als leidinggevende, in het spanningsveld van enerzijds je eigen visie en bedoeling, je eigen waarden en normen, jouw verantwoordelijkheden - en anderzijds de wijsheid van de groep mensen waaraan je leiding geeft?

Specificaties

ISBN13:9789082224948
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:112
Druk:1
Verschijningsdatum:2-2-2024
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Frank Weijers

Frank Weijers (1957) is opgeleid in Deep Democracy, interventiekunde, transactionele analyse (TA), systemisch werk en corporate antropologie.  Hij schreef een aantal boeken: Spelen met ruimte (2015), Ruimte - stop met onzin, doe wat de be­doeling is (2017), NOW We’re Talking! (2019) en Conflict en polarisatie (2021). Hij werkt vanuit zijn eigen bedrijf - Spelen met ruimte - en is associate partner bij Human Dimensions. Frank is een veelgevraagd procesbegeleider, trainer  en spreker rond de thema’s Deep Democracy, conflict, polarisatie, diversiteit & inclusie en (pro­fessionele) ruimte. Ik wil dat er voor iedereen een plek is in onze wereld en dat echt alle stemmen gehoord kunnen worden. Goede gesprekken, waarin vrijmoedig met elkaar wordt gesproken en openhartig naar elkaar wordt geluisterd, vormen daarbij het onmis­bare vertrekpunt. Als we dat leren én het gaan doen, dan heb ik hoop op een betere wereld, waarin we diversiteit verwelkomen en omarmen in plaats van steeds heftigerte polariseren.  Daar een bijdrage aan leveren, daar spring ik, iedere dag opnieuw, mijn bed voor uit.

Andere boeken door Frank Weijers

Inhoudsopgave

Check-in
Leiderschap
Deep Democracy
Leidinggeven met Deep Democracy
Check-out van dit boek

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leidinggeven met Deep Democracy