Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Hoe maak je van ChatGPT jouw succes?

E-book Epub Nederlands 2023 9789083273037
Verkooppositie 3936Hoogste positie: 3936
Direct te downloaden

Samenvatting

Welkom in de fascinerende wereld van ChatGPT, een revolutionaire AI-technologie die onze communicatie en informatievoorziening voor altijd zal veranderen. Dit boek biedt een diepgaande kijk op de werking van ChatGPT, de vele toepassingen en de impact op de toekomst van AI, economie en maatschappij.

Je leert over de geschiedenis van ChatGPT en de transformer-gebaseerde architectuur, inclusief hoe het getraind en verder ontwikkeld wordt. Ontdek de talloze toepassingen, zoals chatbots, taalverwerking en vertaling, en leer hoe ChatGPT kan samenwerken met andere AI-modellen.

Ontdek de belangrijkste mijlpalen in de geschiedenis van ChatGPT, inclusief technische doorbraken en uitdagingen zoals mogelijke biases en ethische overwegingen. Leer over de impact op de toekomst van AI, werkgelegenheid, economie en maatschappij, en krijg inzicht in wetenschappelijke en maatschappelijke kritiek.

Tot slot biedt dit boek verschillende case studies en voorbeelden van ChatGPT-implementaties, inclusief analyses van de impact op diverse toepassingen en domeinen. Dit alles wordt samengevat in een conclusie, waarmee je de belangrijkste inzichten nog eens op een rijtje hebt.

Dit boek is een absolute must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de impact van AI op de wereld van vandaag en morgen. Het biedt een fascinerende kijk op de toekomst van communicatie en informatievoorziening en is een inspiratie voor toekomstige ontwikkelingen.

Specificaties

ISBN13:9789083273037
Trefwoorden:ChatGPT
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:none
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:40
Druk:1
Verschijningsdatum:1-6-2023
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoe maak je van ChatGPT jouw succes?