Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 26% korting

Vechten tegen verveling

Gevangen in een bore-out

Paperback Nederlands 2015 9789089243782
Verkooppositie 1298Hoogste positie: 398
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
19,99
14,95
VOORDEEL - 26% korting

Samenvatting

Frouke is 31, hoogopgeleid en aan de slag in haar eerste job in de privésector als ze instort. De diagnose: een bore-out, na een maandenlang gevecht tegen intense verveling.

Door het zware taboe dat rustte op verveling op het werk hield ze al die tijd de schijn hoog voor haar collega's, vrienden en familie. Maar op haar werk telde ze elke minuut van de dag af en haar vrije tijd bracht ze vaak apathisch door op een stoel. Tot haar lichaam voor haar besliste.

In Vechten tegen verveling vertelt Frouke openhartig over de jaren voor de instorting en de maanden van ziekteverlof die erop volgen. Ze deelt de immense schaamte, de frustratie vanwege het taboe en de invloed van verveling op haar lichaam en manier van denken. Op basis van wetenschappelijke literatuur en haar eigen ervaring licht ze de (potentiële) oorzaken, het verloop en de symptomen van een bore-out toe. Ze vertelt ook over haar herstel en de hulp die ze moest zoeken.

Frouke hoopt met dit boek mensen in gelijkaardige situaties de herkenning en erkenning te bieden waar ze zelf zolang naar heeft gezocht en die absoluut noodzakelijk zijn in het herstelproces.

Specificaties

ISBN13:9789089243782
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Houtekiet
Druk:1
Verschijningsdatum:10-9-2015
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Interviews en artikelen (1)

preview
Preview - Vechten tegen verveling
Frouke Vermeulen 8 juli 2016 Op basis van wetenschappelijke literatuur en haar eigen ervaring licht Frouke Vermeulen in Vechten tegen verveling de (potentiële) oorzaken, het verloop en de symptomen van een bore-out toe. Een preview.

Over Frouke Vermeulen

Frouke Vermeulen (1981) studeerde biologie en behaalde een doctoraat in de wetenschappen. Na haar bore-out maakte ze een grondige carrièreswitch, en als coach helpt ze nu mensen die kampen met een bore-out, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. Meer info: www.bore-outcoach.be

Andere boeken door Frouke Vermeulen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vechten tegen verveling