Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Geen gedoe met personeel

Arbeidsrecht voor ondernemers

Paperback Nederlands 2020 9789089655318
Verkooppositie 207
Nog niet verschenen, verwacht op 18‑11‑2020
27,99

Samenvatting

Gefeliciteerd: je bedrijf groeit, je kunt het niet meer alleen en je moet personeel aannemen. Dat is best een stap. Zeker omdat er juridisch nogal wat haken en ogen aan zitten: neem je iemand in vaste dienst of kijk je het eerst nog even aan met een ander dienstverband? Wat voor (arbeids)overeenkomsten zijn er? Hoe zit het met doorbetaling bij ziekte en opzegtermijnen? En stel dat het ooit nodig is: hoe kom je weer van je medewerker(s) af? Veel vragen waar je graag een antwoord op krijgt.

Een arbeidsrechtspecialist inschakelen is vaak te duur, en antwoorden zoeken op internet levert meestal alleen maar meer vragen en stress op. Maar nu kun je voor die vragen terecht in dit praktische en voor de niet-jurist goed leesbare boek. Het geeft direct antwoord op de personele kwesties waar je mee worstelt.

Ook zie je eventuele problemen eerder aankomen. Dat kan je veel gedoe, negatieve energie en uiteindelijk ook geld schelen. Zelfs als je al even aan de weg timmert als ondernemer, helpt dit boek je gedoe met personeel te voorkomen.

• Leer hoe je het arbeidsrecht in je voordeel kunt laten werken.
• Voorkom zoveel mogelijk problemen met personeel.

Specificaties

ISBN13:9789089655318
Trefwoorden:personeel, arbeidsrecht
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:18-11-2020

Over Suzanne Meijers

Suzanne Meijers is arbeidsrechtadvocaat en helpt sinds bijna twintig jaar werkgevers en werknemers in lastige arbeidsrechtelijke situaties, maar liever voorkomt ze die. Daarnaast is zij ondernemer, trainer, blogger en verschijnt zij regelmatig in artikelen van NRC, AD, Volkskrant en FD. Foto Prisca Visser.

Andere boeken door Suzanne Meijers

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geen gedoe met personeel