Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Negotiation

Paperback Engels 2012 9789401402958
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

Onderhandelt u over taakverdelingen, strategische beslissingen, bedrijfsovernames of uw loon? Of onderhandelt u met kinderen en pubers? Of bent u betrokken bij regeringsonderhandelingen? Onderhandelen doen we allemaal. Dagelijks. En vaak zelfs zonder het te beseffen. Maar of onderhandelingen lukken of mislukken, komt steeds door dezelfde patronen.

Hoe goed onderhandelen we? In dit boek krijgt u vier sleutels om uw onderhandelingen intelligenter te maken en uw NQ te verhogen. U leert elke onderhandeling om te buigen van een stresserende machtsstrijd naar een interactie die boeiende kansen creëert. U verkent de onderhandelingscultuur van de toekomst en krijgt handvatten om uw organisatie onderhandelingsslim te maken.

'Negotiation ESSENTIALS' geeft u tips om anders te onderhandelen, hoger te durven inzetten en het onderhandelingsspel te bepalen. Het toont u de weg naar betere resultaten voor alle partijen in combinatie met open, vertrouwenswekkende relaties. Kortom, het maakt van u een gedreven en kundig onderhandelaar die met genoegen kan terugblikken op de behaalde resultaten.

Specificaties

ISBN13:9789401402958
Trefwoorden:onderhandelen
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:156
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:27-12-2012

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Katia Tieleman

Katia Tieleman is professor aan Vlerick Leuven Gent Management School en verbonden aan de Harvard Law School. Ze is internationaal trainer en expert op het vlak van onderhandelen, bemiddelen, conflict management, leiderschap en coaching.

Andere boeken door Katia Tieleman

Over Marc Buelens

Prof. dr. Marc Buelens doceerde management aan de Universiteit Gent en aan Vlerick Business School. Daarnaast is hij is partner van de Vlerick Business School en schrijft hij wekelijks een column bij 'Trends'. Zijn vakgebied is organisatiekunde en managementgedrag.

Andere boeken door Marc Buelens

Inhoudsopgave

Introduction

1. Keys to intelligent negotiation
2. From NQ to Corporate NQ
3. Hang your keys on the right key holders
4. If your keys fall into the wrong hands: at the negotiating table with Machiavelli

End notes
About the series and the authors
Further information

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Negotiation