Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De hybride verkoper

Hoe word je een high perfoming verkoper in een omnichannel verkoopproces?

Paperback Nederlands 2022 9789401482691
Nog niet verschenen, verwacht op 03‑05‑2022
29,99

Samenvatting

Sales in het post-corona-tijdperk

Een globale pandemie heeft voor sales professionals van de ene dag op de andere hun vertrouwde sales benadering overhoop gezet. Verkopen op afstand was de enige reddingsboei, maar deze virtuele manier van verkopen eiste een upgrade van mindset en vaardigheden.

De nieuwste categorie topverkopers is de hybride versie: hij/zij benadert klanten via diverse kanalen. Videocalls, telefoon en sociale media zijn een evenwaardige aanvulling op face-to-face gesprekken. Bovendien is de hybride verkoper een veranderingsarchitect: hij/zij daagt klanten uit om bestaand gedrag, tools en processen anders te gaan bekijken. Dit alles vanuit het creëren van verbinding, letterlijk en figuurlijk.

In dit boek krijg je een complete handleiding om jezelf als sales professional up te graden naar of aan te scherpen in je rol als hybride verkoper.

Specificaties

ISBN13:9789401482691
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:3-5-2022
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop

Over Kathleen Cools

Kathleen Cools is oprichter van Attitudo, waar ze training en workshops op maat aanbiedt aan sales professionals. Na haar studies in de Toegepaste Economische Wetenschappen volgde ze ook een postgraduaat Executive Coaching en een opleiding Integrale Coaching.

Andere boeken door Kathleen Cools

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De hybride verkoper