Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wat doe ik hier?

Een verhaal van patronen doorbreken om gelukkig te zijn

Paperback Nederlands 2023 9789401490382
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑10‑2023
29,99

Samenvatting

Dit boek laat jou kijken naar je eigen gedrag en reikt inspiratie en tools aan om dat gedrag te veranderen. Hoe kun jij in deze snelle wereld waarin zoveel van je verwacht wordt toch de tijd nemen om stil te staan bij dingen die je anders wil? Hoe ontstaan gedragspatronen, hoe leg je ze bloot en hoe verander je ze?

Niels Thijssen is een expert in zelf veranderen. Zijn falen en succes daarin leidde uiteindelijk tot dit boek. Zijn eigen voorbeelden motiveren je om zelf in de spiegel te kijken. Zijn methodologische onderbouwing vertaalt hij naar simpele dagdagelijkse mogelijkheden om actief aan de slag te gaan. Zijn boek vergroot je niveau van bewustzijn.

Specificaties

ISBN13:9789401490382
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:25-10-2023
ISSN:

Over Niels Thijssen

Met een achtergrond in de organisatiewetenschappen koos Niels Thijssen al vrij snel voor het leven als ondernemer en coach in de topsport. Hij won nationale en Europese titels in Nederland en België. En heeft ook finales niet gehaald of verloren. Status en angst hebben bij Niels jarenlang gewonnen, intuïtie en wijsheid verloren. Nu is hij waar hij wil zijn en helpt hij met zijn unieke overtuiging anderen met het benutten van hun volledige potentieel.

Andere boeken door Niels Thijssen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wat doe ik hier?