Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Invloed

De zeven geheimen van het overtuigen

Paperback Nederlands 2021 9789402708783
Nog niet verschenen, verwacht op 06‑10‑2021
29,99

Samenvatting

Nieuwe, geactualiseerde editie van dé gids waarmee je anderen echt kunt overtuigen.

Hét fundamentele en razend populaire boek over invloed en overtuiging van de gerenommeerde internationale bestsellerauteur dr. Robert B. Cialdini is nu compleet herzien en uitgebreid, in een nieuwe vertaling.

In de nieuwe editie van deze veelgeprezen bestseller legt Cialdini uit waarom mensen ‘ja’ zeggen en hoe je deze inzichten in zowel werk- als privésituaties kunt toepassen.
Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden en de wetenschap erachter leer je hoe je de universele principes van invloed kunt toepassen, zodat je anderen kunt overtuigen en – minstens zo belangrijk – hoe je jezelf kunt verdedigen tegen invloedspogingen van een ander. De oorspronkelijke editie van Invloed legde het geheim van succesvol overtuigen in zes principes uit, maar voor deze nieuwe editie voegt Cialdini er een zevende aan toe: eenheid.
 

Specificaties

ISBN13:9789402708783
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:552
Druk:1
Verschijningsdatum:6-10-2021

Over Robert Cialdini

Robert B. Cialdini is hoogleraar Psychologie en Marketing aan de Arizona State University en bekend van zijn gezaghebbende boek 'Invloed'. Daarvan zijn wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Cialdini geldt dan ook als autoriteit als het gaat over het overtuigen van mensen.

Andere boeken door Robert Cialdini

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Invloed