Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De strategische businessmarketeer

Vertaalt verhalen naar commercieel perspectief

Paperback Nederlands 2023 9789401490658
Nog niet verschenen, verwacht op 26‑04‑2023
34,99

Samenvatting

De businessmarketeer van vandaag wil een bewijsbare bijdrage leveren aan het commercieel perspectief in organisaties. Dat doet hij door te denken en werken vanuit een onderscheidend merkverhaal, een constructieve samenwerking met sales en een structuur van werken die niet alleen tot zichtbaarheid en conversie leidt, maar vooral tot focus voor prospecteren en het vergroten van de betrokkenheid van doelgroepen.

Dit alles maakt de rol van de businessmarketeer strategischer, de functie boeiender en de commerciële bijdrage van het marketingteam waardevoller voor organisaties.

Specificaties

ISBN13:9789401490658
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:260
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:26-4-2023
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Over Frank Faassen

Frank Faassen werkt bij ContentXperience en is zelfstandig adviseur op het gebied van marketingstrategieën. Hij begeleidt merkessentietrajecten, coacht marketeers en geeft trainingen, lezingen en gastcolleges over strategische businessmarketing. De afgelopen 25 jaar was Faassen werkzaam in zowel consumenten- als businessmarketing. Hij werkte voor verschillende reclamebureaus en is bij verschillende organisaties verantwoordelijk geweest voor marketing & communicatie.

Andere boeken door Frank Faassen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De strategische businessmarketeer