Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Impactvolle HR-analytics

Een praktisch actieplan in 6 stappen

Paperback Nederlands 2024 9789401495806
Nog niet verschenen, verwacht op 10‑04‑2024
34,99

Samenvatting

Heb je ontdekt wat het potentieel van HR-analytics voor jouw bedrijf kan zijn? En wil je er nu concreet mee aan de slag? Dan is dit praktijkboek iets voor jou. Je leert hoe je in 6 stappen een plan kan opmaken en uitvoeren om daadwerkelijk met jouw HR-analytics aan de slag te gaan.\\\

'Impactvolle HR-analytics' is geen droog statistiekboek, maar biedt een helder stappenplan waarmee elke HR-professional aan de slag kan, ondersteund met verschillende cases uit de praktijk. Laat dit boek je gids zijn op weg naar een geoptimaliseerd HR-beleid met de kracht van data.

Specificaties

ISBN13:9789401495806
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:10-4-2024
ISSN:

Over Jeroen Naudts

Jeroen Naudts is founder van HR-analysebureau Starfish Consultancy, host van het webinar ‘Reinventing HR-data’ en veelgevraagd spreker. Daarnaast is hij ook onderzoeker aan de Arteveldehogeschool (Gent).

Andere boeken door Jeroen Naudts

Over Glenn Walschap

Glenn Walschap is Enterprise Business Architect bij Myreas (Colruyt Group) en strategisch analytics adviseur bij Starfish Consultancy. Daarnaast is hij bedenker van het 'Belgische HR-analytics maturiteit onderzoek' en is hij regelmatig terug te vinden als spreker op events of als gastdocent.

Andere boeken door Glenn Walschap

Over Thomas Bertin

Thomas Bertin is actief als consultant en trainer bij Starfish Consultancy. Als HR data translator staat hij tussen de klant en de analist, en begeleidt hij allerlei HR-data projecten.

Andere boeken door Thomas Bertin

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Impactvolle HR-analytics