Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het plezierplan

Zo wordt plezier een onderdeel van je dagelijks leven

Paperback Nederlands 2023 9789402710410
Nog niet verschenen, verwacht op 03‑01‑2023
21,99

Samenvatting

We weten allemaal dat plezier goed voor ons is. Maar hoe meer we ernaar zoeken, hoe ongrijpbaarder het wordt. In plaatst van plezier en vrolijkheid vinden sommigen van ons burn-outs, depressies en eenzaamheid. En dat terwijl de oplossing zich recht onder onze neus bevindt.

Mike Rucker laat zien dat plezier een vaardigheid is die je kunt leren. Het is een actie die je kunt ondernemen, altijd en overal. Aan de hand van toegankelijke wetenschap en praktische oefeningen legt hij uit hoe het hebben van plezier een bruikbare en makkelijke gewoonte kan worden.

'Het plezierplan' laat zien hoe je eenzaamheid kunt bestrijden, werkprestaties kunt verbeteren en relaties kunt herstellen. Het is dé ultieme geluksgids om gezonder, vrolijker en productiever door het leven te gaan.

Specificaties

ISBN13:9789402710410
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:288
Druk:1
Verschijningsdatum:3-1-2023
ISSN:

Over Mike Rucker

Mike Rucker is organisatiepsycholoog en een veelgevraagd spreker. Zijn artikelen over plezier en gezondheid verschenen onder andere in The Wall Street Journal en Forbes. Bijna wekelijks wordt hij uitgenodigd voor podcasts over gezondheid en wetenschap.

Andere boeken door Mike Rucker

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het plezierplan