Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Omringd door energievreters

Versla de mensen die alle vreugde, tijd en levenslust uit je trekken

Paperback Nederlands 2023 9789402713466
Nog niet verschenen, verwacht op 24‑10‑2023
22,99

Samenvatting

Na Omringd door idioten de nieuwe bestseller van het Zweedse fenomeen Thomas Erikson.

Iedereen kent ze wel: energievreters. Twintig minuten in dezelfde ruimte met deze mensen en je bent uitgeput. Ze eisen alles op – je tijd, aandacht, emoties: je wordt leeggezogen. Zie je ertegenop om met dit soort mensen om te gaan, maar weet je niet hoe je de dynamiek moet veranderen? Dit boek gaat je helpen!

Thomas Erikson biedt simpele en praktische tools om energievreters te identificeren en uit te schakelen. Aan de hand van begrijpelijke modellen, testjes en interessante verhalen zorgt hij ervoor dat je beter in staat bent om je eigen grenzen te bewaken.

'Omringd door energievreters' verbindt alle voorgaande boeken uit de Omringd door-serie. Dit boek biedt de tools om de energiezuigers in jouw leven te verslaan, of ze zich nu op kantoor verschuilen, tussen je vrienden of in je eigen huis.

Specificaties

ISBN13:9789402713466
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:352
Druk:1
Verschijningsdatum:24-10-2023
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Over Thomas Erikson

Thomas Erikson uit Zweden is gedragsdeskundige, coach en auteur van diverse fictie- en non-fictieboeken. Hij is een veelgevraagd spreker en geeft lezingen voor verschillende grote organisaties en bedrijven, zoals IKEA, Volvo, Microsoft, Coca-Cola en KIA Motors. Eerder verschenen bij HarperCollins Holland Omringd door idioten en Omringd door psychopaten.

Andere boeken door Thomas Erikson

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Omringd door energievreters