Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Datawijsheid

Hoe datagedreven organiseren kantoorwerk reduceert

Paperback NL 2022 9789403661674
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Een gemiddelde Nederlander staat in bijna 400 verschillende databanken met nagenoeg dezelfde gegevens. De hoeveelheid data neemt exponentieel toe, maar dat stelt ons niet in staat om betere keuzes te maken. IT-investeringen nemen toe, maar maken ons niet echt productiever. We gaan slecht om met persoonsgegevens en maken techbedrijven steeds machtiger. Als samenleving creëren we veel te veel ‘waste’. Met name in kantoren is de verspilling enorm en bijgevolg twijfelen velen aan de zin van hun kantoorbaan.

In dit digitale tijdperk blijkt het heel moeilijk om data goed te organiseren. Hoe komt dat en wat houdt ons tegen om het beter te doen? Voor het beantwoorden van die vragen moet je weten wat data zijn en hoe je die optimaal kunt organiseren. Je moet ‘datawijs’ worden. Maar wat is datawijsheid? Dit boek gaat uitgebreid in op die vragen. Je leert data beter te begrijpen en organiseren. Met datawijsheid verlagen organisaties kosten en lead times, en zijn we in staat om serieuze maatschappelijke problemen op te lossen.

Op een niet-technische manier wordt uitgelegd wat datagedreven organiseren, ecosystemen, blockchain en de digitale lopende band voor kantoorwerk betekenen.

Specificaties

ISBN13:9789403661674
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:250
Uitgever:Mijnmanagementboek.nl
Verschijningsdatum:22-6-2022
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Datawijsheid