Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Relaties, hoe doe je dat?

Versterk je relatie met inzichten uit EFT

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551572
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Een langdurige liefdevolle relatie is een wens die niet altijd vanzelf in vervulling gaat. Hoe goed je bedoelingen ook zijn, soms bots je met je partner. Of misschien merk je wel dat zich in jouw relaties steeds dezelfde patronen voordoen. Relaties, hoe doe je dat? laat zien hoe relaties zich ontwikkelen en hoe de situatie waarin je bent opgegroeid, daar invloed op heeft. Het boek helpt je om je eigen gedrag en dat van je partner te begrijpen en leert je om negatieve patronen te doorbreken. Je ontdekt hoe je jezelf kunt blijven in een relatie, terwijl je tegelijk open blijft staan voor je partner.

Dit boek is gebaseerd op de succesvolle Emotionally Focused Therapy (EFT), een methode die emoties gebruikt als ingang voor verandering. Uit talloze onderzoeken blijkt dat EFT de beste resultaten oplevert van alle typen relatietherapie. EFT is gefundeerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de manier waarop volwassenen relaties vormen. Relatietherapeut Karin Wagenaar maakt deze wetenschappelijke inzichten zo toegankelijk, dat je ze zelf kunt gebruiken om je relatie te versterken. Van de eerste vonk die overspringt tot een liefde die blijft bloeien.

Specificaties

ISBN13:9789462551572
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:4-11-2019
ISSN:

Expertrecensies (1)

Relaties, hoe doe je dat?
Christel Deckers | 17 maart 2016
Ondernemend, zo mag je Karin Wagenaar wel typeren. Het getuigt van lef en doorzettingsvermogen om een Amerikaanse Therapie ‘Emotionally Focused Therapy, afgekort EFT, te introduceren in Nederland en te vertalen naar de Nederlandse context.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Relaties, hoe doe je dat? - Versterk je relatie met inzichten uit EFT
Karin Wagenaar 3 april 2020 Relatietherapeut Karin Wagenaar maakt in Relaties, hoe doe je dat? wetenschappelijke inzichten zo toegankelijk, dat je ze zelf kunt gebruiken om je relatie te versterken. In deze tijden extra belangrijk. Een preview.

Over Karin Wagenaar

Karin Wagenaar is psychotherapeut en relatietherapeut. Zij heeft sinds 1991 haar eigen praktijk, waarin zij paren helpt om hun relatie te verbeteren. Haar uitgangspunt is Emotionally Focused Therapy (EFT), een methode die emoties gebruikt als ingang voor verandering.

Andere boeken door Karin Wagenaar

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Relaties, hoe doe je dat?