Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ontwikkel je leiderschap

14 krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling en dat van je medewerkers

Audio-download Mp3 Nederlands 2020 9789462551954
10
Voormalig top 10Totaal 73 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

• Hoe kun je je leiderschap het beste ontwikkelen?
• Welke aanpak werkt echt en waar moet je op letten?
• Hoe help je anderen bij het ontwikkelen van hun leiderschap?

Leiderschap is geen doel op zich. Het is slechts een middel. Een middel om het verschil te maken in je eigen leven, in je organisatie en in de wereld om je heen. Daarom is het waardevol om je leiderschap te ontwikkelen. Bij jezelf en bij anderen.

‘Ontwikkel je leiderschap’ is je persoonlijke gids bij het versnellen van jouw leiderschapsontwikkeling én die van anderen.

Inspirerend, motiverend en ontnuchterend praktisch!

Specificaties

ISBN13:9789462551954
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:24-1-2020
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (3)

recensie
Ontwikkel je leiderschap - 'Waardevol'
Richard Lannoye | 21 juni 2018
Dit jaar verscheen het boek Ontwikkel je leiderschap van Joël Aerts. De schrijver schetst hierin op een heel verfrissende, originele en overtuigende wijze hoe je met 14 krachtige principes je leiderschapsontwikkeling en die van je medewerkers kunt versnellen.
Lees verder
recensie
Ontwikkel je leiderschap - 'Een geweldig boek'
Veerle Blajic-Kik | 16 mei 2018
‘Leuk hoor, al die boeken over leiderschap, maar op den duur weet je niet meer wat je moet geloven, ze zeggen allemaal wat anders!’ Joël Aerts maakt daar korte metten mee en verzamelde de 14 belangrijkste manieren om je ontwikkeling te versnellen. 
Lees verder
recensie
Ontwikkel je leiderschap - 'Kopen en heel lang mee doen'
Bert van Dijk | 27 maart 2018
Is goed leiderschap louter gebaseerd op aangeboren talent, of kun je het leren? Je kunt het leren door de essenties van leiderschap te doorgronden, ze doelgericht te oefenen en in de praktijk te brengen, zegt Joël Aerts in Ontwikkel je leiderschap. En hij geeft precies aan hoe je dat kunt doen.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
34 stemmen
34
0
0
0
0

Interviews en artikelen (3)

interview
Joël Aerts: ‘Zelfs het grootste talent moet keihard werken’
Ronald Buitenhuis 5 maart 2018 Als het om ontwikkelen van leiderschap gaat, doen de meeste mensen maar wat, stelt Joël Aerts in Ontwikkel je leiderschap. ‘Je krijgt bijna altijd vage antwoorden als je vraagt hoe mensen leiderschap ontwikkelen bij zichzelf. Het is allemaal weinig gestructureerd. Topsporters hebben een trainingsschema. Topkoks hebben recepten. Leiders hebben vaak helemaal niets.’ Dat kan anders en beter stelt adviseur Aerts en biedt daartoe veertien 'versnellers'.
interview
Joël Aerts: ‘Iedereen kan zijn of haar leiderschap ontwikkelen’
Douwe van Randen 15 februari 2018 Er is bijna geen boek dat vertelt hoe je leiderschap moet ontwikkelen. Daarom schreef leiderschapsexpert Joël Aerts daar een boek over. Want volgens Aerts kan iedereen leiderschap ontwikkelen. Een Q&A met deze dynamische auteur.
preview
Ontwikkel je leiderschap - 14 krachtige principes
Joël Aerts 7 februari 2018 Oké, ik geef het eerlijk toe. Aan leiderschapsboeken is geen gebrek! De meeste leiderschapsboeken definiëren wat leiderschap is, beschrijven inspirerende leiders of vertellen je hoe je effectief leiding geeft.

Over Joël Aerts

Joël Aerts (1980) spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor meer dan vijftig profit- en nonprofitorganisaties. Joël wordt geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid. Eerder schreef Joël samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek en werkte aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers. Naast spreker en auteur is Joël een ervaren organisatieadviseur. Hij koppelt de theorie aan de praktijk waarbij het resultaat altijd voorop staat. Scherpe analyses die inzicht geven, pragmatische oplossingen die het verschil maken en een duidelijke visie typeren hem. Joël studeerde cum laude af in International Business & Management en heeft meerdere internationale teams geleid voor een internationale non-profitorganisatie. Joël is getrouwd met Hanneke, samen hebben ze drie kinderen.

Andere boeken door Joël Aerts

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ontwikkel je leiderschap