Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De voorhoede

Vrijpostige gesprekken met rolmodellen van kleur over discriminatie en integratie

Paperback NL 2022 9789462972278
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Het debat over discriminatie en integratie lijkt steeds verhitter te worden. Hoofdoorzaak is onwetendheid over en angst voor elkaar, zeggen de mensen in dit boek.
Ook zij werden geconfronteerd met vooroordelen. Toch haalden ze de top. Hoe deden ze dat? Hoe belangrijk was de rol van hun ouders? Is er in Nederland inderdaad sprake van ‘systemisch racisme’, zoals premier Rutte zegt? En wat mogen (nakomelingen van) migranten die niet slagen zichzelf aanrekenen?
Boudewijn Geels en Elfanie toe Laer interviewden 25 geslaagde voorbeelden van integratie, zoals Gerald Roethof, Sigi Lens, Esmah Lahlah, Franc Weerwind, Sylvana Simons, Andy Kraag, Shirin Musa en Patrick ‘Rudeboy’ Tilon. Het werden open interviews waarin de ongemakkelijke vragen niet geschuwd werden.
DE VOORHOEDE is een onmisbaar boek voor iedereen die wil weten hoe de multiculturele samenleving er voorstaat. Het boek is zeker ook een must-read voor jonge, ambitieuze Nederlanders met een migratieachtergrond. Want wat deze 25 konden, kunnen zij ook.

Specificaties

ISBN13:9789462972278
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Uitgever:Uitgeverij De Kring
Verschijningsdatum:25-3-2022

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De voorhoede