Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wegwijzer in Persoonlijk Leiderschap voor zorgprofessionals

Kiezen voor jezelf of kiezen op elkaar?

Gebonden Nederlands 2024 9789463285551
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑05‑2024
19,95

Samenvatting

“Je bent zo groot
als je grootste verlangen
en zo klein als je diepste
beperkende overtuiging.”
- William James -

Deze wegwijzer in Persoonlijk Leiderschap voor zorgprofessionals heeft Michiel van Vliet geschreven vanuit zijn missie om zorgprofessionals mondiger, weerbaarder, standvastiger en veerkrachtiger te krijgen.

Michiel van Vliet geeft zorgprofessionals hiermee een Zetje (en sommigen een duw!) in Persoonlijk Leiderschap. Het is een cliché: zorgprofessionals zijn erg goed in zorgen voor een ander en zorgen veel minder goed voor zichzelf. Opkomen voor je eigen behoeften en verlangens, persoonlijke grenzen duidelijk en tijdig aangeven, duidelijkheid niet langer verwarren met onvriendelijkheid en stoppen met jezelf onnodig klein maken. Meer lef (lief zonder e), daar daagt Michiel iedere zorgprofessional toe uit.

Specificaties

ISBN13:9789463285551
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:340
Uitgever:Zetje
Druk:1
Verschijningsdatum:15-5-2024
ISSN:

Over Michiel van Vliet

Michiel werkte ruim twintig jaar in de zorg; als ziekenverzorgende in diverse verpleeghuizen en als verpleegkundige en verpleegkundig praktijkdocent in twee ziekenhuizen. Voor hij Zetje startte werkte Michiel ruim vijf jaar voor trainings- en adviesbureaus. Hij is oprichter en mede-eigenaar van Zetje en werkt als senior: - communicatie- en gedragstrainer; - (team)coach; - medezeggenschapstrainer. In zijn werk traint, begeleidt en coacht Michiel nu ruim zeventien jaar verpleegkundige adviesraden, multidisciplinaire zorgadviesraden, zorgondernemingsraden en zorg(management)teams gericht op bewustwording, Persoonlijk Leiderschap, invloed, zeggenschap, samenwerking en communicatie en gedrag.

Andere boeken door Michiel van Vliet

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wegwijzer in Persoonlijk Leiderschap voor zorgprofessionals