Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Zo werkt Yoast SEO!

Paperback Nederlands 2022 9789463562386
Nog niet verschenen, verwacht op 27‑01‑2022
24,99

Samenvatting

Wil je dat mensen jouw site kunnen vinden in Googles zoekresultaten? Dan is het belangrijk dat je je website optimaliseert voor zoekmachines: search engine optimization (SEO). Yoast SEO is een tool die je hierbij kan helpen. De tool is beschikbaar voor verschillende platforms, waaronder WordPress en TYPO3.

Met Yoast SEO til je je content gemakkelijk naar een hoger niveau. De plug-in analyseert je teksten op leesbaarheid en bekijkt hoe goed je tekst is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Aan de hand van groene, oranje en rode bolletjes geeft de plug-in aan hoe je je content kunt verbeteren.

In dit boek leggen de auteurs alle mogelijkheden stap voor stap uit. Na het lezen van dit boek kent Yoast SEO geen geheimen meer voor je en weet je hoe je hoger kunt scoren in de zoekresultaten!

Specificaties

ISBN13:9789463562386
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:27-1-2022

Over Joost de Valk

Joost de Valk is de oprichter en Chief Product Officer (CPO) van Yoast. Hij is internetondernemer met een achtergrond in SEO, digitale marketing en web development.

Andere boeken door Joost de Valk

Over Marieke van de Rakt

Marieke van de Rakt is de algemeen directeur (CEO) van Yoast en is ook de founder van Yoast SEO Academy waar Fleur Heesen de coördinator is. Maartje van Erp is webredacteur bij Yoast SEO academy.

Andere boeken door Marieke van de Rakt

Over Fleur Heesen

Fleur Heesen is de coördinator van Yoast SEO academy, het online cursusplatform van Yoast. Als coördinator van Yoast SEO academy is haar doel om de kennis van het bedrijf voor iedereen toegankelijk te maken.

Andere boeken door Fleur Heesen

Over Maartje van Erp

Maartje van Erp is webredacteur bij Yoast SEO academy, het online cursusplatform van Yoast. In 2018 is ze begonnen bij Yoast. Daar houdt ze zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van cursusmateriaal over SEO.

Andere boeken door Maartje van Erp

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zo werkt Yoast SEO!