Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Sterker worden waar het pijn doet

voel- en doeboek over trauma

Gebonden Nederlands 2016 9789491411489
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

EEN BOEK VOOR MENSEN MET KRASSEN OP HUN ZIEL
Vaak worden we gekwetst door de mensen die het dichtst bij ons staan - onze ouders, partners, vrienden - of door mensen of situaties op school, op straat, in onderdrukkende maatschappijen en in oorlogsgebied. Hierdoor ontstaan diepe psychische wonden, oftewel: trauma.
De integratief psychotherapeute Ybe Casteleyn ontvangt in haar praktijk regelmatig mensen met trauma. In dit boek beschrijft ze acht therapieverhalen, biedt ze theoretische achtergrond over trauma (uit welke mechanismen bestaat het? welke impact heeft het op ons lichaam en op ons brein?) en moedigt ze je aan om aan de hand van oefeningen je eigen pijn én je eigen (veer)kracht te voelen.
Maar bovenal is dit een boek dat je helpt je hart opnieuw te openen, en te leven. Want leven is... sterker worden waar het pijn doet.
'Sterker worden waar het pijn doet is een boek dat hoop geeft en kracht uitstraalt. Het lukt de auteurs om zowel de pijn als de veerkracht van mensen die getraumatiseerd werden in beeld te brengen. Een must read voor iedereen die met psychische pijn te kampen heeft en voor elke therapeut in spe.' - Philippe Vrancken, directeur AIHP (Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie).

Specificaties

ISBN13:9789491411489
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Verschijningsdatum:4-10-2016
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sterker worden waar het pijn doet