Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zó kun je de toekomst aan

100 praktische adviezen om jezelf te innoveren

Paperback NL 2023 9789491753114
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

In een wereld vol verandering, complexiteit en onzekerheid, zoeken we allemaal naar houvast. 'Zo kun je de toekomst aan' nodigt ons uit om die stabiliteit in onszelf te vinden. Door het aanreiken van 16 essentiële competenties die ons toekomstbestendig maken, biedt dit boek een genuanceerd en eff ectief kader om sterker te staan in tijden van verandering en kansen te benutten.

Met 100 adviezen, gebaseerd op inzichten uit de wetenschap en ervaring uit de praktijk, is dit boek een uitnodiging om te leren en te groeien.

Jeff Gaspersz biedt met dit boek een praktische en direct benutbare benadering die ons allen aanmoedigt om met zelfkennis, creativiteit en gerichte actie het beste uit onszelf te halen.

Prof.dr. Jeff Gaspersz is als emeritus hoogleraar verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker op conferenties en seminars. Jeff schreef een diversiteit aan boeken over innovatie en creativiteit. Zijn voorgaande boek is: 'Zo ontdek je kansen voor innovatie', praktische tips voor professionals, managers en ondernemers.

Voor blogs, interview en downloads: www.jeffgaspersz.nl

Specificaties

ISBN13:9789491753114
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:180
Uitgever:Cadenza Books
Verschijningsdatum:13-10-2023
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zó kun je de toekomst aan