Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Groepsplan Gedrag in het voortgezet onderwijs

Planmatig werken aan passend onderwijs

Paperback Nederlands 2014 9789491806186
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Sinds augustus 2014 is een belangrijke onderwijsvernieuwing van start gegaan: alle scholen worden geacht passend onderwijs te bieden. Passend onderwijs gaat niet alleen over kwalitatief goed onderwijs.

Het gaat ook over al die dagelijkse momenten waarop jongeren en hun leraren met elkaar in contact komen. Het contact met jongeren doet een groot beroep op de deskundigheid van leraren. Hoe zorg je ervoor dat je ieder lesuur opnieuw een sfeer creëert waarin het plezierig is om te leren?
Vaak verloopt de les zonder problemen, maar wat doe je in die situaties waarin leerlingen geen zin hebben om zich in te zetten, zich afzetten tegen het gezag of elkaar zelfs te lijf gaan?

Groepsplan Gedrag in het voortgezet onderwijs is een praktisch boek voor leraren, mentoren, leerlingbegeleiders en zorgcoördinatoren in het voortgezet onderwijs (speciaal voortgezet onderwijs, praktijkonderwijs, vmbo, havo, vwo). Ook voor het werk van orthopedagogen en schoolpsychologen is het boek uitermate geschikt.

Het boek richt zich op het realiseren van een veilig pedagogisch klimaat. De lezer krijgt tal van tips om gedragsproblemen in klas en school te voorkomen en aan te pakken. Het boek is voorzien van actuele en gefundeerde achtergrondinformatie.

Specificaties

ISBN13:9789491806186
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:300
Druk:1
Verschijningsdatum:14-5-2014
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Groepsplan Gedrag in het voortgezet onderwijs