Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Teken je gesprek over werkhouding

Paperback Nederlands 2018 9789492525338
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Het derde boek van Teken je gesprek gaat over hoe je een gesprek kunt tekenen over de werkhouding van leerlingen vanaf ongeveer 7 jaar.

De werkhoudingssjablonen van 'Teken je gesprek' bieden een handzaam hulpmiddel waardoor de leerling/student zelf de behoefte krijgt te veranderen. Door de sjablonen ontstaat er overzicht en vervolgens bewustwording bij de leerling. De sjablonen helpen iemand te reflecteren over zijn of haar situatie en doelen. Er ontstaat van binnenuit een behoefte om dingen anders te doen en aan te pakken. De leerling voelt zich eigenaar van het leerproces en gaat zelf, of samen met de begeleider, acties bedenken en uitvoeren.

De verschillende sjablonen bieden een structuur waarmee je met de leerling onder andere zijn concentratie, motivatie en leerhouding kunt onderzoeken. Ook de mate van invloed van het telefoongebruik, gamen en televisiekijken op het schoolwerk kan door de leerling zelf onderzocht worden.

Hoe je een leerling in dit proces precies kunt helpen om tot inzichten te komen en vervolgens tot een succesvolle uitvoering van zijn eigen bedachte acties en plannen, komt uitgebreid aan bod.
Net als de eerdere twee uitgaven van Teken je gesprek is ook deze titel weer een handige tool, waarmee je de leerling - op maat - kunt helpen, motiveren en stimuleren.

Specificaties

ISBN13:9789492525338
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:72
Druk:1
Verschijningsdatum:21-6-2018
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Teken je gesprek over werkhouding