Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Freedom Unlocked

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2023 9789493306691
Direct te downloaden

Samenvatting

Kim hoeft niet meer te werken voor geld. In amper twee jaar tijd is ze financieel vrij geworden en dat ging verrassend makkelijk, zelfs met twee kleine kinderen. Ze reist nu de wereld rond, doet alleen nog wat ze graag doet en geniet van de belangrijke dingen des levens.
Een onbereikbare droom?
Niet als je het leven voor jou laat werken in plaats van te leven om te werken. Niet als je je potentieel ten volle benut.

Neem niet langer genoegen met de middelmaat.

Bevrijd de overvloed aan energie die je helpt om te transformeren. Vergeet dat je een tekort aan tijd hebt. Er is meer dan genoeg tijd, maar dan moet je wel de juiste keuzes maken. Leef je echt in overeenstemming met je levensmissie? Of blijf je almaar doelen en dromen uitstellen? Hoe kun je je tijd en energie nuttiger managen?

Kim De Graeve (°1987) schreef dit boek voor iedereen die net als zij rijk wil zijn op verschillende vlakken, vanuit de overvloed die er al is. Als tiener koos ze bewust voor armoede en onafhankelijkheid. Als werknemer en zelfstandige ondernemer creëerde ze haar eigen gevangenis. Tot ze haar succesvolle zoektocht begon naar financiële en mentale vrijheid.

Specificaties

ISBN13:9789493306691
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:212
Verschijningsdatum:22-8-2023

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Freedom Unlocked